Γκριγκόνις: «Κάποια λάθη παίζουν ρόλο»

Γκριγκόνις: «Κάποια λάθη παίζουν ρόλο»

Ο Μάριους Γκρικγκόνις αναφέρθηκε σε λάθη και άστοχα σουτ που έπαιξαν ρόλο στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και πάλι από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με σκορ 76-74 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα με τον Μάριους Γκριγκόνις να στέκεται κατόπιν, στα λάθη μεταξύ άλλων και στα άστοχα σουτ που κόστισαν στους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 74-76: Θρύλος ξανά στο ΟΑΚΑ και… 12-0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού στη ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τη 19η αγωνιστική:

«Θα δούμε το βίντεο και θα δούμε. Σε σχέση με άλλες φορές τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα για εμάς. Σε τέτοια παιχνίδια τα πάντα είναι θέμα λεπτομερειών. Κάποια σφυρίγματα, κάποια άστοχα σουτ, κάποια λάθη παίζουν ρόλο.

Τέτοια παιχνίδια είναι μάχη και θέλουμε να βάλουμε περισσότερη πίεση στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έπαιξε πιο ομαδικά τώρα. Κάθε σεζόν μαθαίνω κάτι νέο. Τις προηγούμενες σεζόν υπήρχε η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Τη μισή σεζόν ήμουν εκτός, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά, αλλά ήταν μια πρόκληση για μένα. Κράτησα επαγγελματισμό.

Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ομαδικά και αυτό είναι κάτι που μαθαίνουμε τώρα τον Μάρτιο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε και να προχωρήσουμε. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε θα συμβούν κάποια καλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ