Ντουβιέ για Άρη, Αγγέλου, Γκάλη και ανανέωση

Ντουβιέ για Άρη, Αγγέλου, Γκάλη και ανανέωση

O φόργουορντ των κίτρινων μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τους κίτρινους. Ευχαριστημένος από την παραμονή του στην Ελλάδα, μίλησε με θετικά λόγια για τον Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής.

O Μπράις Ντουβιέ παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα γύρω από τον Άρη. Ο Αμερικανός, αυστριακής καταγωγής φόργουορντ μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται, τον Βαγγέλη Αγγέλου, τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο παραμονής του στους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουβιέ στο Yellow Radio 92.8:

Αρχικά για την υπηκοότητα του ανέφερε: Είμαι Αμερικάνος αλλά έχω και Αυστριακή υπηκοότητα από τον πατέρα μου, καθώς ήταν επί σειρά ετών στην Αυστρία, δεν έζησα όμως εκεί.

Για την οικογένεια του και την σχέση της με το μπάσκετ: Και ο πατέρας μου και τα αδέρφια μου έχουν παίξει μπάσκετ σε κολέγιο.

Για το εάν έχει επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα: Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα, μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με την μικρή μου αδερφή πήγαμε στην Ακρόπολη. Γνωρίζω από το σχολείο την Ελληνική ιστορία και είναι μοναδική εμπειρία να βλέπω από κοντά αυτά για τα οποία διάβαζα στα βιβλία.

Για τα 15 ριμπάουντ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και αν είναι προσωπικό ρεκόρ: Είχα παιχνίδια που είχα και 20 ριμπάουντ παλαιότερα.

Για το εάν ειδικεύεται στο ριμπάουντινγκ ή στα σουτ τριών πόντων: Προσπαθώ να τα κάνω και τα δύο εξίσου καλά.

Για τις 15 ημέρες της διακοπής: Δεν ξέρω αν είναι αρκετές για να αλλάξουν πολλά πράγματα, είναι όμως αρκετές για να αλλάξουν συγκεκριμένα πράγματα, να βρούμε έναν ρυθμό, μια σταθερότητα να ξέρει ο καθένας ποιος είναι ο ρόλος του, τι πρέπει να κάνει, να τελειώσουμε καλά την σεζόν και να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια.

Για τη βαθμολογική εικόνα της ομάδας: Σίγουρα όλοι νιώθουν την πίεση, ειδικά με την ιστορία του Άρη, δεν ξέρω για άγχος αλλά θέλουμε να πάμε καλύτερα, να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα γίνεται.

Για τον γρηγορότερο ρυθμό που παίζει ο Άρης με τον Βαγγέλη Αγγέλου: Έχουμε κάποιον καιρό να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να παίξουμε περισσότερο, έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό.

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Άρη: Θα δεχθώ να συζητήσω κάθε προσφορά, η νέα διοίκηση και ο νέος προπονητής μας φέρθηκαν πολύ καλά.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου: Είναι ένας προπονητής που ξέρει πολύ μπάσκετ και ξέρει πολλά πράγματα

Για τον Νίκο Γκάλη: Μου είπε ο πατέρας μου για τον Νίκο Γκάλη και τον Άρη που κυριαρχούσε στην Ευρώπη.

Για την παρουσία της φανέλας του Νίκου Γκάλη στο γήπεδο: Σου δίνει άλλη ενέργεια, είναι πολύ σημαντικό και ο κόσμος αλλά και οι παίκτες να μην ξεχνάνε την ιστορία αυτής της ομάδας.

Ενώ τέλος για τον κόσμο της ομάδας ανέφερε: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη και την κατανόηση, και να τους πούμε ότι θα κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να τελειώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ