Τακιανός: «Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα»

Τακιανός: «Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα»

Ο Φώτης Τακιανός σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την Basket League (26/03), τονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παρουσιαστούν οι παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική της Basket League την Κυριακή (26/03, 19:15), με την αποστολή για τους «ασπρόμαυρους» να είναι σαφώς πολύ δύσκολη απέναντι στους πρωτοπόρους και αήττητους της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου», Φώτης Τακιανός, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, στάθηκε στη συγκέντρωση και την ενέργεια που πρέπει να έχει η ομάδα του για να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό και να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ματς.

Διαβάστε επίσης: Θανάσης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και… Παπαπέτρου: Η «ελληνοποίηση» του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά ο Τακιανός είπε:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, με μία πολύ φορμαρισμένη και αήττητη στο Ελληνικό πρωτάθλημα ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να ματσάρουμε την ενέργεια και την ταχύτητα του αντιπάλου, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός αγώνα που έχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ