Χάνει Ολυμπιακό ο Κακλαμανάκης

Χάνει Ολυμπιακό ο Κακλαμανάκης

Εκτός λόγω μυϊκού σπασμού έμεινε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης και χάνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Basket League στο ΣΕΦ αύριο (26/03, 19.15) με τη σημερινή προπόνησή του μάλιστα, να ολοκληρώνεται και με ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς είδαν τον Δημήτρη Κακλαμανάκη να μένει εκτός λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει την αναμέτρηση του Φαλήρου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την προπόνηση του «δικέφαλου του Βορρά»:

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 στο ΣΕΦ. Ο αγώνας που διεξάγεται για την 20ή αγωνιστική της Basket League, θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ