Η μεγάλη απόφαση του Παπαγιάννη- Η κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα

Η μεγάλη απόφαση του Παπαγιάννη- Η κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει πλέον αποκτήσει νέα μανατζερική στέγη και τα δεδομένα για το μέλλον του φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, με τον Έλληνα ψηλό να είναι βασικός και αναντικατάστατος στο ρόστερ των «πρασίνων», αλλά και να έχει ενεργό ρόλο στην Εθνική ομάδα ως ο καλύτερος ψηλός που διαθέτει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα τη φετινή σεζόν, έχει και τον ρόλο του αρχηγού στην ομάδα του, ωστόσο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεδομένα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Διανύει μια σεζόν που άρχισε με έναν δύσκολο τραυματισμό, που τον άφησε πίσω και χρειάστηκε πολύ χρόνο για να βρει και πάλι τα πατήματά του. Μια δύσκολη αγωνιστικά σεζόν, στην οποία ο 25χρονος σέντερ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, με την παρουσία του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού να μην βοηθάει καθόλου τον ίδιο, έχοντας στην Euroleague μέσο όρο 8.1 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 10.7 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Μπα άλλαξε τις ισορροπίες στην άμυνα του Ολυμπιακού (vids)

Μέχρι πρότινος λοιπόν η τάση του «Big Papa» ήταν προς το να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό από την επόμενη χρονιά, μιας και βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τα πράγματα φαίνονταν να μην ήταν τα ιδανικά για εκείνον. Ωστόσο νέα δεδομένα έχουν πέσει πλέον στο τραπέζι, καθώς ο Μεγαρίτης σέντερ έχει νέα μανατζερική στέγη. Αυτή θα είναι η Network Sports, του Νίκου Σπανού, γεγονός που ανατρέπει την γενικότερη αίσθηση της αποχώρησης του από το τριφύλλι.

Τα τρία ενδεχόμενα

Η Network Sports είναι μια εταιρεία που εκπροσωπεί παίκτες και προπονητές από το πάνω ράφι στην Ευρώπη, όπως ο Κόρι Χίγκινς της Μπαρτσελόνα, ο Νάιτζελ Χέιζ, ο Τόνι Τζεκίρι της Φενέρ και ο Δημήτρης Ιτούδης. Έτσι λοιπόν μία από τις επιλογές που μπορεί να έχει στη διάθεσή του ο Παπαγιάννης αν θελήσει να αποχαιρετίσει τελικά τους «πράσινους» είναι κάποιος σύλλογος εντός Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Φενέρ. Οι γνωριμίες που έχει το γραφείο του ατζέντη του αλλά και η παρουσία του Ιτούδη στην τουρκική ομάδα είναι δύο στοιχεία που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όπως επίσης και το γεγονός ότι το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο που αγωνίζεται τώρα στη Φενέρ έχει παίξει αρκετά για τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Το σενάριο που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε αρκετά πιθανό αλλά πλέον συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες είναι να μετακομίσει ο παίκτης για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Κι αυτό γιατί πολύ απλά με την επιλογή του για την Network Sports, ο Παπαγιάννης απέρριψε έτοιμες προτάσεις από άλλες εταιρείες για το NBA. Κάτι που αποκαλύπτει την πρόθεση του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, είτε φορώντας τα πράσινα του Παναθηναϊκού, είτε με κάποια άλλη ομάδα.

Η ολική ανατροπή λοιπόν έχει να κάνει με την παραμονή του στο Τριφύλλι. Ενώ όλα έδειχναν ότι δύσκολα θα βρεθεί ο τρόπος για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο Έλληνας σέντερ, φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Όχι μόνο εξαιτίας του νέου μανατζερικού γραφείου που τον ανέλαβε, αλλά και με βάση το γεγονός ότι η παρουσία του το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και δείχνει να παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με τον σύλλογο, είναι πλέον αρχηγός και σίγουρα θα ήθελε να παραμείνει και την επόμενη σεζόν, για να είναι κι εκείνος μέλος της προσπάθειας του Παναθηναϊκού να επανέλθει στις επιτυχίες και να βγει από το τέλμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ