Καντζούρης σε παίκτες: «Δεν έχουμε ταβάνι» (vid)

Καντζούρης σε παίκτες: «Δεν έχουμε ταβάνι» (vid)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης τόνισε στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού πως αν η ομάδα παίξει όπως πρέπει δεν έχει ταβάνι.

Η ΑΕΚ υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε μία ακόμα ήττα για το πρωτάθλημα της Basket League με 77-73  και ο ενθουσιασμός -όπως ήταν φυσικό- ξεχείλιζε για τους παίκτες του Ηλία Καντζούρη με τον τεχνικό της Ένωσης κατόπιν, στα αποδυτήρια να δίνει το σύνθημα στους παίκτες του τονίζοντας πως η ομάδα αν αγωνιστεί όπως πρέπει δεν έχει ταβάνι.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Παπαγιάννη- Η κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα

Συγκεκριμένα σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την επίσημη σελίδα της ΑΕΚ, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» λέει στα αποδυτήρια τα εξής:

«Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν σε σας. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες και εδώ στην Ελλάδα έχουμε διαφορετικού τύπου δυσκολίες. Είναι μεγάλη νίκη με τον τρόπο που δουλεύουμε και το πώς συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλο.

Τώρα έχουμε ακόμη πιο δύσκολο πρόγραμμα και τώρα πρέπει να δώσουμε τα πάντα καθημερινά. Αν το κάνουμε, δεν έχουμε ταβάνι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είναι και στους «8» του BCL και θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ με μειονέκτημα έδρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ