Θριαμβευτής στο ντέρμπι Δικεφάλων αλλά… λαβωμένος ο ΠΑΟΚ

Θριαμβευτής στο ντέρμπι Δικεφάλων αλλά… λαβωμένος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 78-72, αλλά είδε τους Ρένφρο και Σάιμπερτ να έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Άφησε τη σφραγίδα του στο αποψινό, νικηφόρο, παιχνίδι του ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών/Basket League, απέναντι στην ΑΕΚ ο Νέιτ Ρένφρο, συμβάλλοντας, μάλιστα, καταλυτικά, στα τελευταία δευτερόλεπτα, στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, αν και τραυματίας.

Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη διάστρεμμα, στις αρχές της τρίτης περιόδου, άφησε το ματς για να του δέσουν το πόδι τα μέλη του ιατρικού επιτελείου του Δικέφαλου του Βορρά και επανέκαμψε στο παρκέ, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο στόχο της.

Διαβάστε επίσης: Ρένια Λουϊζίδου: «Ο Γιάννης Μπέζος με έβγαλε με κλωτσιά στη σκηνή, του το χρωστάω»

Ο Ρένφρο θα υποβληθεί άμεσα σε εντατική θεραπεία, προκειμένου να μη λείψει από την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος, την ερχόμενη εβδομάδα, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ενοχλήσεις στο δεξί πόδι του αποκόμισε από το αποψινό παιχνίδι και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, η κατάστασή του, χωρίς η κατάστασή του να φαίνεται πως εμπνέει ανησυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ