Νέα απουσία αλλά και μια επιστροφή για Παναθηναϊκό

Νέα απουσία αλλά και μια επιστροφή για Παναθηναϊκό

Τρεις πλέον οι απόντες για τον κόουτς Σερέλη στον Παναθηναϊκό, που είδε και έναν παίκτη του να επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Στον Παναθηναϊκό πλέον θέλουν να αφήσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό και να επικεντρωθούν στη συνέχεια της σεζόν με τον Απόλλωνα Πάτρας (2/4)να… περιμένει για την Basket League () αλλά και την Άλμπα να έρχεται στο ΟΑΚΑ στις 7/4 για την Euroleague.

Ο κόουτς Σερέλης προετοιμάζει την ομάδα του για τα δύο αυτά ματς και είδε τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο ξέσπασμα του Γιώργου Μπαρτζώκα που έχει κατακλύσει τα social media! (vid)

Ωστόσο στους… μόνιμους απόντες τελευταία (Πονίτκα και Γουόλτερς), έρχεται να προστεθεί και ο Ματ Τόμας που έφυγε από το ΣΕΦ με έναν τραυματισμό. Όμως με δεδομένο πως ο Τόμας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα επικεντρωθεί όλη η προσπάθεια στο να είναι υγιής και να δώσει το παρών με την Άλμπα στις 6/4.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ