Βετούλας: «Ευχαριστημένοι που μείναμε στην κατηγορία, θέλαμε να δούμε τα νέα παιδιά»

Βετούλας: «Ευχαριστημένοι που μείναμε στην κατηγορία, θέλαμε να δούμε τα νέα παιδιά»

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για την παραμονή του Απόλλωνα στην κατηγορία, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα νέα παιδιά.

Ο Απόλλων Πάτρας ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για εκείνον μιας και έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πράσινους, για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, αλλά και για τις ευκαιρίες που έδωσε στα νέα παιδιά της ομάδας.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Βετούλας:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με το χθεσινό αποτέλεσμα που μας κράτησε στην κατηγορία. Ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι για εμάς, που θέλαμε να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Και σήμερα είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε και από τα νεαρά παιδιά και συνεχίζουμε για του χρόνου για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για τη πορεία της σεζόν: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά στη συνέχεια είχαμε κάποια προβλήματα, όπως με τη φυγή του Τέιλορ, αλλά και με παίκτες που δεν πέρασαν τα ιατρικά, ή ήρθαν και έφυγαν σε μία βδομάδα. Ακόμα και ο τελευταίος παίκτης που ήρθε, ο Μακ, έμεινε ενάμιση μήνα εκτός, έχασε κρίσιμα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ιωνικό και Λαύριο. Να τελειώσει η σεζόν και έχουμε καιρό να κοιτάξουμε την επόμενη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ