Αν δεν πάρουν πρόκριση και οι Μάβερικς το Τέξας θα μείνει για πρώτη φορά χωρίς ομάδα στα Play-Offs

Αν δεν πάρουν πρόκριση και οι Μάβερικς το Τέξας θα μείνει για πρώτη φορά χωρίς ομάδα στα Play-Offs

Απίστευτο κι όμως αληθινό για το NBA, αφού αν οι Μάβερικς δεν πάρουν πρόκριση για τα Play-Offs, το Τέξας κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα στην Post Season για πρώτη φορά.

Ένα φοβερό αρνητικό ρεκόρ είναι έτοιμο να συμβεί στο NBA με τους Ντάλας Μάβερικς να καλούνται να σώσουν την κατάσταση. Η ομάδα του Ντάλας συγκεκριμένα σήμερα τα ξημερώματα ηττήθηκε από το Μαϊάμι με 129-122 και το ρεκόρ της έπεσε στο 37-41. Τέσσερις αγώνες απομένουν λοιπόν και η παρέα του Ντόνσιτς κινδυνεύει να μη βρίσκεται ούτε εντός Play-In.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο Μπέλαμι: «Τα τελευταία χρόνια ζω σαν μελλοθάνατος»

Με τις ομάδες του Σαν Αντόνιο λοιπόν και των Χιούστον Ρόκετς να είναι ήδη αποκλεισμένες αν και η παρέα του Ντόνσιτς μείνει εκτός, αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του NBA που ομάδα από το Τέξας μένει χωρίς εκπρόσωπο στα Play-Offs. Συγκεκριμένα ποτέ δεν υπήρξαν Play-Offs στο πρωτάθλημα της Αμερικής χωρίς εκπρόσωπο από ομάδα του Τέξας, από τότε που ABA και NBA συγχωνεύτηκαν και μπήκαν και, οι Σπερς με τους Ρόκετς στην ίδια λίγκα (το 1976 συνέβη αυτό).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μάβερικς που ιδρύθηκαν και μπήκαν στο μαγικό κόσμο του NBA το 1980, αγωνίζονται πλέον κόντρα στους Ατλάντα τον τελευταίο του αγώνα της κανονικής περιόδου την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια έχουν εντός έδρας παιχνίδια με τους Σακραμέντο, το Σικάγο καθώς και τον Σαν Αντόνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ