Σπανούλης: «Μέχρι το 38′ είχαμε εκτελέσει δυο βολές»

Σπανούλης: «Μέχρι το 38′ είχαμε εκτελέσει δυο βολές»

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης άφησε αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου εντός έδρας με 91-83 για την 21η αγωνιστική της Basket League με τον τεχνικό των Περιστεριωτών Βασίλη Σπανούλη να στέκεται ιδιαίτερα στη διαιτησία του αγώνα. Συγκεκριμένα όπως τόνισε ο Σπανούλης, δε γίνεται η ομάδα του μέχρι το 38ο λεπτό να έχει εκτελέσει μόλις δυο βολές και ο αντίπαλος 20.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Καρδίτσα 92-61: Στο ρελαντί πριν τον Ερυθρό Αστέρα

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:  

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά επιθετικά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Μοιράσαμε σωστά την μπάλα και για παράδειγμα ο Σιλβέιν (σ.σ Φρανσίσκο) μπορεί να σκόραρε 6 πόντους, αλλά είχε 11 ασίστ, αυτό είναι τρομερό νούμερο.

Κάποια ελεύθερα σουτ ειδικά στην τρίτη περίοδο, δεν τα βάλαμε. Εκεί, ο Προμηθέας έβαλε τα σουτ και ξέφυγε στο σκορ.

Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ επαφή, πάρα πολύ ένταση. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι πραγματικά γιατί είχαμε φτάσει στο 38’ και είχαμε εκτελέσει 2 βολές και είχε εκτελέσει περίπου 20 ο Προμηθέας. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι για να έχω πιο καλή εικόνα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ