Γουόκαπ: «Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

Γουόκαπ: «Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, αλλά και στο μέλλον του μετά από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί.

O Τόμας Γουόκαπ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τρομερή σεζόν που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός, αλλά και στο μέλλον του, τονίζοντας πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ των ερυθρόλευκων υπογράμμισε ότι του αρέσει πολύ που αγωνίζεται στους νταμπλούχους, ενώ μίλησε και για το Final Four στο Κάουνας, λέγοντας πως έχει πολύ δρόμο για να βρεθεί εκεί ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Δεν μας απασχολεί το σερί μας, παίζουμε κάθε αγώνα με τον ύψιστο βαθμό συγκέντρωσης. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό γίνεται εξαιτίας του τρόπου παιχνιδιού μας, είναι πολύ ευχάριστο. Όταν παίζεις με παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο Σλούκας, είναι απόλαυση. Θα ήταν ωραίο επίτευγμα όμως να πετύχω ένα triple-double. Αν τύχει έτυχε, ποιος νοιάζεται; Ελπίζω κάποια στιγμή στην καριέρα μου να το καταφέρω.

Το μπάσκετ δεν είναι μονόπλευρο, παίζουμε καλή άμυνα. Έχουμε πολλούς τρόπους για να αντιμετωπίσουμε πολλές διαφορετικές άμυνες, γι’ αυτό πληρώνεται ο κόουτς και το επιτελείο του. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά αλλά δεν θα μπαίνουν όλα τα σουτ».

Για το Final Four στο Κάουνας: «Δεν είμαστε κοντά στο Κάουνας, έχουμε ακόμα δρόμο. Κοιτάμε μέρα με την μέρα, δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλός μας στα playoffs. Από ότι φαίνεται θα αργήσετε να με δείτε να ξυρίζομαι…».

Για το μέλλον του: «Μου αρέσει να είμαι εδώ, απολαμβάνω το μπάσκετ και αυτό που έχουμε δημιουργήσει εδώ πέρα. Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό. Είμαστε μια αγέλη θυμωμένων και νευριασμένων σκυλιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ