Γουόκαπ στο «10»: «Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι τα πιο διασκεδαστικά»

Γουόκαπ στο «10»: «Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι τα πιο διασκεδαστικά»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο «10» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βιλερμπάν για το πλεονέκτημα έδρας που «κλείδωσαν» οι «ερυθρόλευκοι», το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το 12-0.

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Euroleague και κατάφερε να «σφραγίσει» το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs της φετινής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα διατηρήθηκε και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι Πειραιώτες είχαν ένα άνετο βράδυ απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας και ο Τόμας Γουόκαπ για ακόμα μία φορά έκανε τα πάντα στο παρκέ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, ολοκληρώνοντας το ματς με 11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ συγκέντρωσε 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Γουέμπερ: «Πώς ήταν 3 μήνες απλήρωτος ενώ έμεινε στην ομάδα για 2;»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γουόκαπ μίλησε στο «10» για την εύκολη νίκη των «ερυθρόλευκων», τον στόχο του πλεονεκτήματος που επετεύχθη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή.

Ο πρώτος μεγάλος στόχος επετεύχθη με την κατάκτηση του πλεονεκτήματος, πως αισθάνεστε;

«Νιώθουμε καταπληκτικά. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας για το πλεονέκτημα. Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής και είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα περισσότερο».

Απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια. Έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα, ίσως αρχίσετε να κάνετε μερικούς… υπολογισμούς για τον ενδεχόμενο αντίπαλο στα playoffs;

«Δεν είναι κάτι που μας αντιπροσωπεύει αυτό. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να βγαίνουμε εκεί έξω και να παίζουμε σκληρά όλα τα παιχνίδια και το ίδιο θα κάνουμε και στα υπόλοιπα ματς».

Προερχόσασταν από μια κακή βραδιά στο Βελιγράδι, αλλά και πάλι καταφέρατε να επανέλθετε στο ΣΕΦ και να πάρετε μια άνετη νίκη, πως είδες εσύ το παιχνίδι;

«Κοίταξε είναι σημαντικό να μπορείς να ανακάμπτεις. Ήταν ωραία που επιστρέψαμε στο σπίτι μετά την περασμένη εβδομάδα και την ήττα από την Παρτιζάν, ήμασταν ενθουσιασμένοι να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας ξανά. Και το ίδιο ανυπομονούμε για την Παρασκευή. Το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε στις νίκες, κάτι που θέλαμε πολύ».

Με πρόλαβες. Την Παρασκευή έχετε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε ένα ΣΕΦ που θα «βράζει», πες μου λίγο τις σκέψεις σου για ακόμα ένα τέτοιο παιχνίδι.

«Ενθουσιασμός. Αυτά τα παιχνίδια είναι που μας αρέσουν περισσότερο, είναι τα πιο διασκεδαστικά. Η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή, το ξέρουμε, ο κόσμος θα φωνάζει και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό το ματς».

Το γεγονός ότι μετράτε πλέον 12 σερί νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι κάτι που σκέφτεστε; Το συζητάτε μεταξύ σας;

«Όχι δεν είναι κάτι για το οποίο μιλάμε. Κοιτάμε να κάνουμε κάθε φορά το παιχνίδι μας και αυτό είναι αρκετό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικάμε, να παίζουμε όπως ξέρουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ