Ιωνικός: «Ακόμα και με τους διαιτητές να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους λυγίσαμε στο τέλος»

Ιωνικός: «Ακόμα και με τους διαιτητές να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους λυγίσαμε στο τέλος»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Ιωνικό μετά την ήττα από την Καρδίτσα που τον οδήγησε στην Α2.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με την Καρδίτσα είχε ο Ιωνικός που εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον υποβιβασμό του στην Α2.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για τη Λεωφόρο – Ποιοι έμειναν εκτός

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Σ’ ένα ματς, που -παραδόξως πώς- ο Άγγελος Τσίκληρας έβγαλε δίχως να χρεωθεί φάουλ η Καρδίτσα νίκησε με 85-83 κι έμεινε στην κατηγορία.

Όλοι είδαν τι συνέβη στο ματς, που θα έκρινε την κατηγορία κι όλοι μπορούν να κρίνουν αυτό που είδαν. Τα φάουλ ήταν 31-19, γιατί διαφορετικά ο Ιωνικός, αυτός ο ψυχωμένος Ιωνικός, αυτός ο συγκινητικός Ιωνικός, δεν έχανε. Τρεις παίκτες (Σίμονς, Μάιερς και Αρσενόπουλος) βγήκαν με πέντε φάουλ από νωρίς.

Στο αγωνιστικό μέρος, αν αυτό έχει αξία και σημασία, ο Μπαρτ ήταν συγκλονιστικός, ο Μάιερς –όσο του επέτρεψαν έδειξε πολύ καλά στοιχεία- ο Αρσενόπουλος έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ο Χένρι έπαιζε με ένα πόδι, αλλά δεν το έβαλε κάτω, ενώ θετικός ήταν κι ο Χόκινς.

Ακόμα και με τους διαιτητές να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ο Ιωνικός λύγισε στο τελευταίο λεπτό, όταν είχε μείνει από λύσεις κι όταν ήταν δεδομένο ότι μόνο τα εξόφθαλμα φάουλ δίνονταν υπέρ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ