Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για τη Λεωφόρο – Ποιοι έμειναν εκτός

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για τη Λεωφόρο – Ποιοι έμειναν εκτός

Οι επιλογές του Ζοζέ Ανιγκό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (9/4, 21:00)

Ετοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (9/4, 21:00) είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση στην Λεωφόρο, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τον διαιτητή του ΑΕΚ – Άρης: Τον τελείωσε η Λεχ Πόζναν

Σε αυτή βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ντιαντιέ Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτης Ρέτσος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (9/4, 21:00) εναντίον του Παναθηναϊκού, για την 4η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή. Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Δείτε την ανάρτηση:

Τρεις αλλαγές ετοιμάζει για τη Λεωφόρο ο Ανιγκό

To ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» τρεις αλλαγές στο ερυθρόλευκο σχήμα.

Μετά από πολύ καιρό, ο Σισέ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, αντικαθιστώντας τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αλλαγές ετοιμάζονται και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με τους Χάμες Ροντρίγκες και Γιώργο Μασούρα να βρίσκονται στο κατώφλι της εντεκάδας του Ολυμπιακού.

Ο Κολομβιανός άσος θα πάρει τη θέση του Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ ο Ελληνας παίκτης, πιθανότατα θα αφήσει στον πάγκο τον Πεπ Μπιέλ. Από εκεί και πέρα, στην εντεκάδα της Λεωφόρου θα βρεθούν και οι «8» του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνη και Μπακαμπού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ