Το μέλλον του… άτακτου Μπέικον στα χέρια του Αταμάν

Το μέλλον του… άτακτου Μπέικον στα χέρια του Αταμάν

Ο Ντουέιν Μπέικον... παραστράτησε ξανά και έμεινε εκτός αποστολής και το μπαλάκι περνάει στα χέρια του Εργκίν Αταμάν, που θα αποφασίσει τι θα γίνει με τον Αμερικανό.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Κολοσσό στη Ρόδο για τα προημιτελικά των play off της Basket League και δεν έχει ταξιδέψει με την αποστολή ο Ντουέιν Μπέικον, με τον Χρήστο Σερέλη να τον αφήνει εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του τριφυλλιού έμεινε στην Αθήνα, κάτι που συμβαίνει δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν για παρόμοιο λόγο και δεν αποκλείεται οι επόμενες μέρες να φέρουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

Ο Μπέικον ήταν εκτός δωδεκάδας και στην αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως υπέπεσε σε νέο λάθος, που είναι το τρίτο μέσα στη σεζόν, για αυτό και ο Έλληνας τεχνικός του ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει.

Πλέον, η υπόθεση περνάει στα χέρια της διοίκησης του Παναθηναϊκού και το νέου τεχνικού της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, αφού ο Μπέικον δεσμεύεται με συμβόλαιο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, διατηρεί το δικαίωμα να σπάσει το συμβόλαιο του Αμερικανού, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση, όμως είναι άγνωστο τι θα αποφασιστεί στην περίπτωση του πρώην παίκτη της Μονακό.

Το μοναδικό πράγμα που θεωρείται δεδομένο μετά το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του πρώην ΝΒΑερ είναι πως τον τελευταίο λόγο για το αν ο 27χρονος άσος θα παραμείνει κάτοικος Αθηνών την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον έχει ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εφές θα πιάσει αμέσως δουλειά, προκειμένου να προχωρήσουν οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις και να γίνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, αλλά και ο σχεδιασμός των πράσινων. Ο Αταμάν λοιπόν θα είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του Μπέικον, ο οποίος είναι αλήθεια ότι έχει υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας είναι αμείλικτος σε τέτοια ζητήματα, όπως ήταν και είναι και στην Εφές, αλλά και σε όλες τις ομάδες που έχει προπονήσει, για αυτό και είναι δυσοίωνο το μέλλον για τον Αμερικανό, παρότι είναι δεδομένο επίσης ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη και αθλητή. Τα πάντα ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες εβδομάδες όταν ο Αταμάν αναλάβει και τυπικά το τιμόνι του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ