Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις με Μπέικον!

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις με Μπέικον!

Ο Αμερικανός, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες ώρες θα αποτελέσει παρελθόν.

«Είναι ένα εσωτερικό θέμα της ομάδας. Στις επόμενες μέρες θα έχετε νέα», είχε δηλώσει ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Ρόδο για τον Ντουέιν Μπέικον, με τον τεχνικό του Τριφυλλιού να προαναγγέλλει εξελίξεις στην υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντουέιν Μπέικον βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πριν από λίγες ημέρες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες ώρες θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο γνωστός δρόμος κι ένα υστερόγραφο…

Ο 28χρονος άσος είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Οκτώβριο, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Όμως, η διοίκηση του Τριφυλλιού στη συμφωνία είχε κάνει με τον Ντουέιν Μπέικον είχε βάλει κάποιες δικλείδες ασφαλείας, τις οποίες αναμένεται να ενεργοποιήσει τις επόμενες ώρες, μετά το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Αμερικανός, προκειμένου να απαλλαγεί από την παρουσία του.

Η ανακοίνωση του «διαζυγίου» του Παναθηναϊκού με τον Μπέικον αναμένεται να βγει τις επόμενες ώρες, με τον Αμερικανό να αποχωρεί από το Τριφύλλι και τους Πράσινους να συνεχίζουν στη Basket League με τους Πάρις Λι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Ματέους Πονίτκα, Αρτούρας Γκουντάιτις και Μάριους Γκριγκόνις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ