Χαμός με Ραζνάτοβιτς και παίκτη του Παναθηναϊκού για τον Ράντονιτς!

Χαμός με Ραζνάτοβιτς και παίκτη του Παναθηναϊκού για τον Ράντονιτς!

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε συνέντευξη του εξαπέλυσε επίθεση κατά παίκτη του Παναθηναϊκού σχετικά με τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Γιατί έγινε έξαλλος ο γνωστός ατζέντης;

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στον Ντονάτας Ουρμπόνας και στην ιστοσελίδα «Basketnews.com» και μίλησε για τον Παναθηναϊκό και όλα όσα συνέβησαν τη φετινή σεζόν στο τριφύλλι.

Ο άνθρωπος που έκλεισε το deal για τον ερχομό του Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος της φετινής σεζόν και αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο και στον σχεδιασμό του τριφυλλιού, με τους δεκάδες παίκτες που εκπροσωπεί αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς, το στήσιμο της ομάδας από το ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έγινε άνω-κάτω εξαιτίας ενός παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Ραζνάτοβιτς εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μάριους Γκριγκόνις και της συμπεριφοράς του κατά του Μαυροβούνιο προπονητή μεσούσης της σεζόν, ενώ υπογράμμισε ότι είναι ένας παίκτης που δεν ταίριαζε εξαρχής στα «θέλω» του Ράντονιτς, διότι είναι πολύ soft. Ακόμα, ο γνωστός μάνατζερ μίλησε για τους παίκτες που θα ήθελε ο πρώην προπονητής των πράσινων, ενώ την ίδια ώρα εξήγησε και γιατί έθιξε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζνάτοβιτς στο «Basketnews:

«Υπάρχει ένα πράγμα που θέλω να θίξω. Την περασμένη εβδομάδα έκανα μια δήλωση στα ελληνικά ΜΜΕ για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, λέγοντας ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε σκληρούς παίκτες, αλλά υπέγραψαν δύο soft Λιθουανούς, τον Γκριγκόνις και τον Γκουντάιτις», ανέφερε αρχικά ο 56χρονος μάνατζερ.

«Πρώτον, ο Ράντονιτς θα ήθελε να έχει παίκτες όπως ο Λάζιτς, ο Λαζάρεβιτς και ο Κάλινιτς. Αυτοί οι δύο που πήραν είναι πολύ soft σε σύγκριση με εκείνος. Αλλά είπα άσχημα λόγια επίτηδες, για να στείλω το μήνυμα στον Γκριγκόνις. Είχε κάποια προβλήματα με τον προπονητή. Δεν έχει σημασία ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό, αλλά ο προπονητής έφυγε. Μετά από ένα μήνα λες δημόσια ότι δεν είχαν προπονητή; Γιατί το κάνεις; Τι αποκομίζεις από αυτό; Τίποτα. Απλώς κάνεις ζημιά σε αυτόν τον προπονητή», τόνισε.

«Πιστεύω ότι όλοι μας, προπονητές, ατζέντηδες και παίκτες, πρέπει κατά κάποιο τρόπο να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Ήθελα να το κάνω επίτηδες για να ξέρει αυτός ο τύπος (σ.σ. Γκριγκόνις) ότι μπορείς να πάρεις εκδίκηση αν μιλήσεις γι’ αυτόν χωρίς λόγο», υποστήριξε ο Ραζνάτοβιτς.

«Τώρα, σε όλη την Ευρώπη, ο μεγαλύτερος ατζέντης είπε ότι είσαι soft. Για το αν είσαι soft ή όχι, κανείς δεν νοιάζεται. Το είπε ο ατζέντης. Όπως αυτό που έγινε με τον προπονητή. Δεν λέω αν έχει δίκιο ή όχι. Αλλά ένα μήνα μετά την αποχώρηση του προπονητή, μην τον κατακρίνεις έτσι. Ειδικά αν πραγματικά δεν βελτίωσες τα στατιστικά σου μετά την αποχώρηση του προπονητή και δεν έκανες κάτι θεαματικό», είπε.

«Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι στη σημερινή εποχή των social media, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τα λόγια σου. Δημιουργείται μια κακή εικόνα γι’ αυτό τον προπονητή χωρίς λόγο. Τώρα έχουμε κακή εικόνα για τον Γκριγκόνις. Ελπίζω όμως ο κόσμος και οι παίκτες να καταλάβουν ότι όλοι παλεύουμε για τη βελτίωση του μπάσκετ και δεν πρέπει να πάμε κόντρα ο ένας στον άλλο χωρίς λόγο», υπογράμμισε ο Σέρβος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ