O Μπέικον παραδέχτηκε: «Έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε» (vid)

O Μπέικον παραδέχτηκε: «Έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε» (vid)

Ο Ντουέιν Μπέικον , πρώην πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, παραδέχθηκε σε live του στο instagram, πως χτύπησε τον νεαρό φόργουορντ Λευτέρη Μαντζούκα γιατί τον προκάλεσε.

Ο Μπέικον εδώ και κάποιες μέρες αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Η μειωμένη του απόδοση αλλά κυρίως τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα απειθαρχίας οδήγησαν τους πράσινους να τερματίσουν πρόωρα το συμβόλαιο του Αμερικανού σουτέρ.

Συγκεκριμένα, αιφνιδιαστικά κόπηκε από την αποστολή των πράσινων για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο, λόγω ενός καυγά. Τελικά ο ίδιος ο Αμερικανός μας έκανε σοφότερους και παραδέχθηκε ξεκάθαρα πως χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα γιατί τον προκάλεσε, σε live που έκανε στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γλέντι στα μπουζούκια για τους πρωταθλητές Ελλάδος με τον Ιντάλγκο πρωταγωνιστή! (pics)

Παράλληλα ο Μπέικον αρνήθηκε τις φήμες πως είχε μεθύσει στο Μόντε Κάρλο μαζί με τον Μάικ Τζέιμς όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μονακό. Σε άλλο σημείο του live ανέφερε επίσης:

«Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό. Έβαλαν τέσσερις μπράβους έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν μπράβους έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

Το ρεπορτάζ ωστόσο δίνει άλλη εικόνα από αυτή που παρουσιάζει ο Αμερικανός μιας και η ΚΑΕ είχε βάλει ασφάλεια έξω από το σπίτι του Μπέικον για δική του προστασία, αφού μια μέρα σε κάποιο από τα «νυχτοπερπατήματά» του αντιμετώπισε προβλήματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ