Το «ηχηρό» μήνυμα του Γιαννακόπουλου για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό!

Το «ηχηρό» μήνυμα του Γιαννακόπουλου για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και τόνισε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί τόσο που θα πανηγυρίζει νταμπλ και τρεμπλ.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική συμφωνία για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μια μέρα μετά έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, με story του στο Instagram υποσχέθηκε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή και πως θα ενισχυθεί τόσο πολύ που στο τριφύλλι θα πανηγυρίζουν ξανά νταμπλ και τρεμπλ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι η παραχώρηση του ΟΑΚΑ είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, ενώ υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν αξίζει να είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιαννακόπουλου:

«Επειδή η θέση του Παναθηναϊκού εν είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα.

Επειδή πλέον θα έχουμε δικό μας γήπεδο με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα επένδυσης για την αναβάθμιση της συνολικής οικογενειακής εμπειρίας στους χώρους του γηπέδου, για τους φιλάθλους μας.

Επειδή η Ευρωλίγκα έχει δείξει κάποια δείγματα αλλαγής προς τη σωστή κατεύθυνση μετά την αλλαγή της επί σειρά ετών αποτυχημένης διοίκησής της και την έλευση μιας διοίκησης που έχει στόχο την πραγματική ανάπτυξη του προϊόντος.

Επειδή μόνο κρατώντας ψηλά την ομάδα και ελκυστικό το προϊόν μπορεί να βρεθούν επενδυτές/συνεπενδυτές για την ομάδα.

Επειδή όσο λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια…

Αλλά κυρίως επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται…

Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που με τη βοήθεια του Θεού θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ, όπως στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και τρεμπλ, όπως στο λίγο πιο μακρύ παρελθόν.

ΥΓ. Όποιος θέλει είναι μαζί και όποιος μπορεί είναι απέναντι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ