Παπανικολάου: «Ευχή και κατάρα του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστεί»

Παπανικολάου: «Ευχή και κατάρα του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστεί»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, τόνισε κατά τη διάρκεια της press conference για τα ημιτελικά της Basket League, πως ο μοναδικό στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες που βρίσκονται στην ημιτελική φάση της Basket League συμμετείχαν στην press conference που πραγματοποιήθηκε, λίγες ημέρες πριν από τα πρώτα παιχνίδια.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, δηλαδή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Περιστερίου.

Διαβάστε επίσης: Η περίπτωση Φαριόλι, η παρουσία στο ντέρμπι, η συζήτηση και η επιλογή του Ολυμπιακού

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ξεκαθάρισε ότι ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι μόνο η κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «είναι ευχή και κατάρα για τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί».

Όσα είπε ο Παπανικολάου:

«Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Να είμαστε όλοι υγιείς. Εύχομαι να δούμε ωραία παιχνίδια και να απολαύσουμε τις στιγμές και εμείς και ο κόσμος. Από εκεί και πέρα ο στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η ευχή και η κατάρα του οργανισμού. Πρέπει να πρωταγωνιστούμε. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ