ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό δίχως προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αύριο στις 19:15 στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της Basket League και ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει ο Ζαρντίμ!

Ύστερα από δυο περίπου εβδομάδες απραξίας οι παίκτες του Φώτη Τακιανού είναι έτοιμοι, με τον Έλληνα τεχνικό μάλιστα να μην αντιμετωπίζει και προβλήματα τραυματισμών έχοντας τους όλους διαθέσιμους.

Όσον αφορά τα του αυριανού αγώνα, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» έκανε τις εξής δηλώσεις στο paokbc.gr:

«Ξεκινάμε την σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για παιχνίδια με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι παράμετροι, όπως η αγωνιστική απραξία, το εκτός έδρας παιχνίδι και το ταξίδι που έχουμε να κάνουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά όλα αυτά, για να μπούμε σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να αντιμετωπίσουμε με τον τρόπο που πρέπει έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου.

Στόχος μας είναι, μέσα στο σαραντάλεπτο, με συγκέντρωση και ενέργεια να καταφέρουμε να ματσάρουμε την ταχύτητα του Ολυμπιακού στην κίνηση των παικτών και στη μεταφορά της μπάλας. Δεν πρέπει να δεχτούμε εύκολους πόντους και αυτό για να γίνει, είναι πολύ σημαντικό να μην ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα.

Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, στην τελική τετράδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι και πηγαίνοντας με αυτή την λογική ως το τέλος και αυτής της σειράς, αλλά και του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ