Ποιος είναι ο Έλληνας που είναι στο… ραντάρ του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι (vids)

Ποιος είναι ο Έλληνας που είναι στο… ραντάρ του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι (vids)

Ο νεαρός σέντερ του Προμηθέα, Γιώργος Τανούλης, βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, που στοχεύει να επενδύσει στο μέλλον του και το ελληνικό στοιχείο.

Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζονται, αρχικά για την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά των playoffs της Basket League, και στη συνέχεια να στρέφουν αμέσως την προσοχή τους στο Final 4 της Euroleague, με τον ημιτελικό κόντρα στη Μονακό να απέχει λιγότερο από μία εβδομάδα (19/05, 18:00).

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο οργανισμός του Ολυμπιακού δεν ασχολείται και με άλλα πράγματα, όπως ορισμένες στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις για την επόμενη σεζόν και κυρίως κινήσεις που αφορούν το μέλλον της ομάδας και την επένδυση στο ελληνικό στοιχείο.

Διαβάστε επίσης: Και που θα βγάλει δηλαδή αυτή η… ιστορία;

Οι Πειραιώτες λοιπόν έχουν στη λίστα τους ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ. Ο λόγος για τον Γιώργο Τανούλη (21, 2μ.10) που ανήκει στον Προμηθέα και απασχολεί τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετό καιρό, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν στενά τον παίκτη μήνες.

Ο Τανούλης αγωνίζεται στο «5», όμως είναι ευέλικτος για το ύψος του και αρκετά καλός σουτέρ, για αυτό τον λόγο και τόσο στον Προμηθέα, αλλά και στην Εθνική Νέων έπαιζε και «4».

Τα αθλητικά του προσόντα είναι εξαιρετικά, όπως και το μπασκετικό iq του, κάνοντάς τον μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έχει αποδείξει ότι ξέρει όσο λίγοι προπονητές στην Ευρώπη να αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία ενός νεαρού παίκτη και να τον μετατρέπει σε απαραίτητο στέλεχος της ομάδας του.

Εκτός από την περίπτωση του Τανούλη οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνουν ματιές και στον Λευτέρη Λιοτόπουλο, που αγωνίζεται στην ακαδημία ΔΕΚΑ και πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ο Λιοτόπουλος (17, 1μ.92), που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό μπάσκετ, έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αγωνιστεί στις ΗΠΑ και το NCAA, ωστόσο σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί έντονα για εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ