«Ολυμπιακός και Σλούκας κοντά σε συμφωνία για νέο 3ετές» (pic)

«Ολυμπιακός και Σλούκας κοντά σε συμφωνία για νέο 3ετές» (pic)

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Ανδρεάνι, ο Κώστας Σλούκας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για νέο τριετές συμβόλαιο.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα, με τον διεθνή άσο και τον Ολυμπιακό να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο, όπως αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Ανδρεάνι, σε ανάρτησή του στο Twitter. «Ο Κώστας Σλούκας και ο Ολυμπιακός βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο. Οι τελευταίες λεπτομέρειες θα διευθετηθούν σύντομα και η συμφωνία θα ανακοινωθεί στο τέλος της σεζόν», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ιταλός.

Εάν ισχύουν όσα αναφέρει ο Ανδρεάνι, ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει στο ρόστερ του έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ιστορίας του, αλλά και έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης, τον οποίο ήθελαν μεγάλα κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κώστας Σλούκας, όμως, έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, να τονίζει ότι πλέον ο διεθνής άσος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.

Αναμφίβολα θα πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος ποντάρει πολλά στον Κώστα Σλούκα. Έναν από τους ηγέτες της πειραϊκής ομάδας, όπως απέδειξε περίτρανα αρκετές φορές και στη φετινή σεζόν.  Όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, εάν ισχύουν όσα αναφέρει ο Ιταλός, με τις ανακοινώσεις να πηγαίνουν για το τέλος της σεζόν.

Η ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ