Θα κάνει ο Κορδόν την ανατροπή με Μαρθελίνο;

Θα κάνει ο Κορδόν την ανατροπή με Μαρθελίνο;

Ο Αντόνιο Κορδόν εντείνει τις επαφές για την πρόσληψη του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό και ο Μαρθελίνο αποτελεί τον διαχρονικό και δύσκολο στόχο.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει πιάσει δουλειά εδώ και μερικές μέρες και είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να βρει τον κατάλληλο τεχνικό για τον πάγκο του Ολυμπιακού, μαζί με τον οποίο θα προχωρήσουν τον σχεδιασμό και το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής με το πλούσιο βιογραφικό έχει σηκώσει μανίκια και θέλει να «τρέξει» το ερυθρόλευκο πρότζεκτ, με πρώτο μέλημα φυσικά την ανεύρεση προπονητή, με τα ονόματα που ακούγονται και έχει στη λίστα του να είναι πολλά.

Ο Κορδόν, αφού έμαθε ότι ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό του Europa League και… ενδεχομένως ακόμη και κατευθείαν στα play off της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσα στις επόμενες μέρες θα καταλήξει στην απόφαση του για τον επόμενο τεχνικό των Πειραιωτών.

Τα ονόματα που «παίζουν» είναι αρκετά, όμως ο Ισπανός λέγεται ότι προσπαθεί να κάνει την ανατροπή και να προσπαθήσει να κλείσει τον Μαρθελίνο, ο οποίος αποτελεί τον διαχρονικό και δύσκολο στόχο των Πειραιωτών. Σύμφωνα με όσα αναφέρει και ο «Κόκκινος πρωταθλητής», ο Μαρθελίνο είναι ψηλά στη λίστα του Κορδόν, όμως γνωρίζει και ο ίδιος ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση από όλες τις πλευρές.

Οι δύο τους έχουν δουλέψει μαζί στη Βιγιαρεάλ για μία τριετία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και γνωρίζονται πολύ καλά. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, παρά μόνο ότι ο Κορδόν τον έχει υπόψιν του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος προπονητής έχει αρνηθεί τρεις προτάσεις του Ολυμπιακού.

Αυτό που μένει να φανεί είναι πως αν νέος τεχνικός διευθυντής θα μπορέσει να τον πείσει να πει το «ναι» αυτή τη φορά και να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Ο Μαρθελίνο αποτελεί έναν προπονητή από το «πάνω ράφι» και το ότι έχει συνεργαστεί με τον Κορδόν ενδεχομένως να παίξει τον ρόλο του.

Έχει κάνει σπουδαία καριέρα στη La Liga τόσο στη Βιγιαρεάλ, αλλά και στις Σεβίλλη, Βαλένθια, Μπιλμπάο αλλά και στη Σανταντέρ παλιότερα, ενώ είχε ακουστεί και για τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας τους περασμένους μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ