Μπίλαν: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία»

Μπίλαν: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία»

Για την τέταρτη αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μίρο Μπίλαν.

Το Περιστέρι βρίσκεται πλέον πίσω με 2-1 στη σειρά κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά της Basket League, και προσπαθήσει να μείνει στο… κόλπο της πρόκρισης παίρνοντας τη νίκη στο τέταρτο ματς.

Ο Μίρο Μπίλαν μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πράσινους, τονίζοντας πως είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας του, ενώ επισήμανε ότι όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μίρο Μπίλαν:

Για το 4ο ματς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι αν χάσουμε δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία και θα τελειώσει η σειρά. Ξεκουραστήκαμε μετά το τρίτο παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε καλά τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε να πάμε τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι».

Για το… κλειδί της νίκης: «Το κλειδί είναι πολύ απλό. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενέργεια. Αν τα καταφέρουμε όλα αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ