Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Για την ισοφαρίση οι μεν για την πρόκριση οι δε

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Για την ισοφαρίση οι μεν για την πρόκριση οι δε

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην έδρα του το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:15, σε ένα ματς κομβικό αφού αν το «τριφύλλι» πάρει τη νίκη θα πάρει και την πρόκριση για τον τελικό των Play-Offs της Basket League.

Κομβικό ματς σήμερα στις 19:15 θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με το Περιστέρι να υποδέχεται στην 4η αναμέτρηση των ημιτελικών των Play-Offs τον Παναθηναϊκό. Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ των «πράσινων» οι οποίοι με νίκη σήμερα θα εξσφαλίσουν την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο σενάριο για Πινέδα και Μπαρτσελόνα!

Πάντως οι «πράσινοι» την προηγούμενη φορά που βρέθηκαν στο Περιστέρι τα βρήκαν… μπαστούνια με τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη να παίρνουν το ρόζ φύλλο αγώνα ισοαφρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Ο Παναθηναϊκός πάντως απάντησε με νίκη στο ΟΑΚΑ με 89-80 και θα έχει την πρώτη ευκαιρία του να… καθαρίσει τη σειρά.

Στα θέματα των τραυματισμών οι Πάρις Λι υπέστη διάστρεμμα στην προηγούμενη μάχη των δυο ομάδων και δεν προπονήθηκε χθες, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση κόντρα στους Περιστεριώτες.

Αν όντως δεν αγωνίστει, ο Χρήστος Σερέλης θα έχει έναν διαθέσιμο πλέι μέικερ στις τάξεις του. Τον Λευτέρη, Μποχωρίδη.

Από την άλλη ο Βασίλης Σπανούλης θα τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους και θα προσπαθήσει να στείλει τη σειρά σε 5ο ματς στο ΟΑΚΑ εκεί όπου θα κριθούν όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ