Αιχμές Γιαννακόπουλου για τους παίκτες του Παναθηναϊκού – Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Αιχμές Γιαννακόπουλου για τους παίκτες του Παναθηναϊκού – Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι για τα ημιτελικά της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη νέα ήττα από το Περιστέρι στο Game 4 της σειράς και θα παίξει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League σε Game 5 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Οι παίκτες του τριφυλλιού εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν δίκαια, προκαλώντας και την έντονη δυσαρέσκεια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ήταν δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του και την προσπάθεια των παικτών στο Game 4 της σειράς με το Περιστέρι και έκανε ένα story με σαφείς αιχμές για όσα είδε στο ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

«Μπορεί και να έχω ιδρώσει εγώ παραπάνω», δήλωσε αμέσως μετά τη γυμναστική του το αφεντικό των “πρασίνων” που σύγκρινε τη δική του προσπάθεια με αυτή των παικτών του Χρήστου Σερέλη στον ημιτελικό της Basket League, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο σαφέστατες αιχμές εναντίον τους.

Δείτε το story του Γιαννακόπουλου: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ