Χιτ – Σέλτικς 103-104: Με μυθικό buzzer beater σε «νεκρό» χρόνο οι Κέλτες ισοφάρισαν σε 3-3

Χιτ – Σέλτικς 103-104: Με μυθικό buzzer beater σε «νεκρό» χρόνο οι Κέλτες ισοφάρισαν σε 3-3

Έπειτα από μια απίθανη ματσάρα στο game 6 των τελικών της Ανατολής, οι Σέλτικς με buzzer beater στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου επικράτησαν με 104 -103 των Χιτ και έστειλαν τη σειρά σε Game 7.

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς στο Μαϊάμι…

Στο καλύτερο παιχνίδι της σεζόν στο NBA, οι Σέλτικς χάρη στο buzzer beater του Ντέρικ Γουάιτ στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου, επικράτησαν με 104-103 των Χιτ, ισοφάρισαν σε 3-3 και έστειλαν τη σειρά των τελικών της Ανατολής σε game 7.

Η αναμέτρηση ήταν από το ξεκίνημα ντέρμπι, με τους Σέλτικς να έχουν σταθερά ένα προβάδισμα 8-10 πόντων, αλλά τους Χιτ να βρίσκουν τις λύσεις, με το πρώτο μέρος να βρίσκει μπροστά την ομάδα της Βοστώνης με +4 (57-53).

Διαβάστε επίσης: Ο Παπαγιάννης, ο Παναθηναϊκός και η ελληνική «αποικία» του Ιτούδη

Οι Σέλτικς κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά στους 7 πόντους στην λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου (79-72), πριν πάρει την «σκυτάλη» η τέταρτη και τελευταία περίοδος στην οποία επικράτησε το… χάος.

Με τον Τζίμι Μπάτλερ να αναλαμβάνει δράση οι Χιτ επέστρεψαν ξανά στο ματς. 2:44 πριν την λήξη ο ηγέτης των Χιτ, μειώσε σε 96-100 με τρίποντο και στη συνέχεια με μια βολή έφερε το ματς στο -3 (97-100).

Ο Τζέιλεν Μπράουν με μια βολή έφερε την διαφορά ξανά στους τέσσερις πόντους (97-101), με τον Μπάτλερ με καλάθι και φάουλ, να φέρνει το ματς στον πόντο (100-101), με 54 δεύτερα να απομένουν στο ρολόι.

Με 3/3 βολές έδωσε το προβάδισμα στο Μαϊάμι (103-102), αναγκάζοντας τον Τζο Μαζούλα να καλέσει τάιμ άουτ για να οργανώσει την τελευταία επίθεση των Σέλτικς με 3» να απομένουν στο χρονόμετρο.

Στην επαναφορά ο Μάρκους Σμαρτ αστόχησε στο σουτ, με τον Γουάιτ να παίρνει το ριμπάουντ και να χαρίζει τη νίκη στους Σέλτικς στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου.

DERRICK WHITE SENDS THE EAST FINALS BACK TO BOSTON FOR GAME 7!

HE WINS IT FOR THE CELTICS AT THE BUZZER 🚨#TissotBuzzerBeater | #TimingEmotions pic.twitter.com/ybUb5CT6l1

— NBA (@NBA) May 28, 2023

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ