Άνοιξε ο δρόμος για Μιλουτίνοφ…

Άνοιξε ο δρόμος για Μιλουτίνοφ…

Τι έδειξαν οι πρώτες διερευνητικές επαφές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νίκολα Μιλουτίνοφ - Ποιες οι πιθανότητες της επιστροφής του Σέρβου;

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του αποκλειστικά στους τελικούς της Basket League και περιμένει να μάθει απόψε ποιος θα είναι ο αντίπαλος του από το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με το νταμπλ, όμως την ίδια ώρα καταστρώνουν τα πλάνα τους και για την επόμενη σεζόν, με το όνομα-κλειδί να είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ είναι και το φετινό καλοκαίρι στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει να δημιουργήσει το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη. Όπως έχετε διαβάσει, ο «Μίλου» βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα είχε επαφές με την πλευρά του Ολυμπιακού, που όμως είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Ο Μιλουτίνοφ έχει μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι για διακοπές στην Ελλάδα και φαίνεται παράλληλα πως οι Πειραιώτες «δουλεύουν» με τρόπο την περίπτωση του, προκειμένου να μην επηρεαστεί και η ομάδα ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, όπου υπάρχει καπνός, υπαρχει και φωτιά και είναι κοινό μυστικό, πως ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μετά από τρία χρόνια στη Ρωσία.

Το οικονομικό δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο για τον ίδιο, παρότι έχει πρόταση-μαμούθ στα χέρια του από τη Βίρτους Μπολόνια και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να έχει νέες επαφές και συζητήσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού. Πιθανότατα, αφού ολοκληρωθεί η σεζόν και οι τελικοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει αναλάβει να τον πείσει να επιλέξει να αγωνιστεί στη Βίρτους, όμως ο «Μίλου» έχει στο μυαλό του πρώτα τον Ολυμπιακό. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε 10-15 μέρες, με την πρώτη διερευνητική κρούση να έχει ήδη γίνει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ