Τι ειπώθηκε στην πρώτη κουβέντα Ολυμπιακού-Μιλουτίνοφ: Η πρόταση για την επιστροφή και…

Τι ειπώθηκε στην πρώτη κουβέντα Ολυμπιακού-Μιλουτίνοφ: Η πρόταση για την επιστροφή και…

Το όνειρο της επιστροφής του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό πιο κοντά από ποτέ…

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ο πρώτος στόχος που έχει θέσει ο Ολυμπιακός για την επόμενη σεζόν και τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, με σκοπό να είναι η ομάδα και του χρόνου το ίδιο και περισσότερο δυνατή για να διεκδικήσει τους στόχους της.

Ο Ολυμπιακός «σφράγισε» την πρόκριση στους τελικούς της Basket League και αυτό που έχει προτεραιότητα για όλους είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο η παρουσία του Σέρβου σέντερ στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως φέρνει εξελίξεις. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Eurohoops.net, ο «Μιλού» είχε την πρώτη του συνάντηση με τον Ολυμπιακό που του κατέθεσε επίσημη πρόταση για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Διαβάστε επίσης: Η mission impossible αποστολή του Παναθηναϊκού στο Champions League: Κλείδωσαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Πράσινων και…

Δεν έχει υπάρξει προς το παρόν οριστική συμφωνία αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετά μεγάλη αισιοδοξία ότι οι συζητήσεις θα αποδώσουν. Άλλωστε οι σχέσεις του Σέρβου με τους Πειραιώτες είναι άριστες από όταν και αγωνιζόταν στην ομάδα, και πρόκειται για έναν παίκτη που η επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ήταν στα «σκαριά» εδώ και καιρό.

Ο ίδιος το είχε δηλώσει ανοικτά ότι θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά με τα «ερυθρόλευκα», ενώ είναι ενδεικτικό ότι είχε ξεκαθαρίσει πως θα περίμενε την πρόταση του Ολυμπιακού πριν αποφασίσει τι θα κάνει με το μέλλον του, ενώ είχε στα χέρια του και μια εξαιρετική πρόταση από τη Βίρτους Μπολόνια.

Πάντως ο Μιλουτίνοφ όσο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα, έχει συναντηθεί ήδη με τον Σάσα Βεζένκοφ πριν από μερικές ημέρες, αλλά και με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ