Ολυμπιακός: Το βλέμμα στην πρώτη «μάχη» και ο παίκτης «κλειδί» των τελικών

Ολυμπιακός: Το βλέμμα στην πρώτη «μάχη» και ο παίκτης «κλειδί» των τελικών

Η ώρα του πρώτου τελικού της Basket League πλησιάζει και άπαντες στον Ολυμπιακό είναι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν την πρώτη νίκη.

Ώρα τελικών στην Basket League. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται αύριο (04/06, 21:15) στην πρώτη «μάχη» με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για τη φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους «πράσινους» σε ένα παιχνίδι στο Φάληρο που κρύβει «παγίδες». Ο Ολυμπιακός με «όπλο» την έδρα του αλλά και το αήττητο σερί του απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο που έχει φτάσει πλέον στο 13-0 είναι το μεγάλο φαβορί, κανένας ωστόσο στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν θεωρεί δεδομένη τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη μεταγραφή και η επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού (vids)

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αφήσει πίσω της την ήττα στον τελικό της Euroleague και κυρίως τον τρόπο που αυτή ήρθε, από τη Ρεάλ Μαδρίτης και άπαντες είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Πρόκειται άλλωστε για τον τελευταίο και μεγαλύτερο στόχο της σεζόν που φτάνει στο τέλος της και θα αποτελέσει την επιβράβευση της πορείας των Πειραιωτών, που αν πάρουν τον τίτλο θα έχουν κατακτήσει τα πάντα στην Ελλάδα, μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο.

Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά, μετά την επιστροφή της ομάδας από το Κάουνας, αποτέλεσαν καλή προπόνηση για τους παίκτες του Μπαρτζώκα, που ούτως ή άλλως έχουν μεγάλο κίνητρο για να στεφθούν πρωταθλητές.

Ένας από τους παίκτες «κλειδιά» για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ είναι, μαζί με τον Σάσα Βεζένκοφ οι… πυλώνες της επίθεσης του Ολυμπιακού και απέδειξε στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Οι εμφανίσεις του κόντρα στον «δικέφαλο» (23 και 17 πόντοι αντίστοιχα) έκαναν ξεκάθαρο πως το μόνο που βρίσκεται στο μυαλό του Σλούκα αυτήν την περίοδο είναι να στεφθεί πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό και να κλείσει μια τρομερή σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Με τον Μπαρτζώκα να έχει όλα του τα «όπλα» στη διάθεσή του για τον πρώτο τελικό (ο Ταρίκ Μπλακ προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος να βοηθήσει) και με το ΣΕΦ να αναμένεται για ακόμα μία φορά «καμίνι», ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα και να πάρει το προβάδισμα για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ