Η πρώτη μεταγραφή και η επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού (vids)

Η πρώτη μεταγραφή και η επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού (vids)

Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του πλέον στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Κροάτη φουνταριστό Λούκα Λόντσαρ να ανοίγει τον χορό των μεταγραφών...

Το Final 8 του Βελιγραδίου αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Μια διοργάνωση η οποία άφησε στους Πειραιώτες μια πικρή γεύση και ένα μεγάλο τι. Τι θα γινόταν αν το σύνολο του Ίγκορ Μιλάνοβιτς έδειχνε το ίδιο καλό πρόσωπο στον προημιτελικό με την Νόβι Μπέογκραντ, όπως στις αναμετρήσεις με Ντουμπρόβνικ και Φερεντσβάρος αντίστοιχα.

Η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι σε αυτό το τριήμερο αδίκησαν τους εαυτούς τους, μένοντας στη 5η θέση, ωστόσο όπως και στη ζωή έτσι και στον αθλητισμό δεν υπάρχει άλλη λύση από το να αφήσεις τον χρόνο να «τρέξει», στρέφοντας πλέον το βλέμμα σου στην επόμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης: «Το αποφάσισε ο Μπακαμπού. Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του…»

Και αυτό είναι που πράττουν στο μεγάλο λιμάνι. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει, με τον Κροάτη φουνταριστό Λούκα Λόντσαρ να αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα».

Οι Πειραιώτες είναι ομάδα πρώτης επιλογής για τα μεγάλα ονόματα, ένα ασφαλές λιμάνι γι’ αυτούς και όταν απαιτείται να κινηθούν άμεσα -πριν δηλαδή να διαμορφωθεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν που καθορίζεται από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας στο ποδόσφαιρο- το κάνουν με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό έγινε με τον Κροάτη Λόντσαρ, δεδομένου ότι μένει κενό στα δύο μέτρα, μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μουρίκη και του Χριστόδουλου Κολόμβου.

Ο δεύτερος κλεισμένος φουνταριστός, είναι ο 24χρονος Δημήτρης Νικολαΐδης που θα φύγει από τη Βουλιαγμένη και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Τι ισχύει με Μιλάνοβιτς και Κόλιανιν 

Φυσικά εκτός από προσθήκες θα υπάρξουν και αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό. Για παράδειγμα, δεν αναμένεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του προπονητή, Ίγκορ Μιλάνοβιτς που ήταν μονοετές και λήγει τώρα, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» με την επιστροφή της ομάδας από το Βελιγράδι.

Πάντως οι προεργασίες για τον αντικαταστάτη του Σέρβου σε περίπτωση που αυτός δει την πόρτα της εξόδου, έχουν ήδη ξεκινήσει με τον Χρβόγιε Κόλιανιν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Φέτος, ο ξένος της ομάδας θα είναι ο Λούκα Λόντσαρ (δεν θα συνεχίσει ο Φιλιποβιτς) και το γεγονός ότι είναι Κροάτης όπως και ο Κόλιανιν -που γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα- πιθανότατα θα προσμετρηθεί, με τα νεότερα να αναμένονται σύντομα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ