Ολυμπιακός: Η ζωή χωρίς τον Σλούκα (vids)

Ολυμπιακός: Η ζωή χωρίς τον Σλούκα (vids)

Ο Κώστας Σλούκας παραμένει αμφίβολος για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Ολυμπιακός ξέρει τον τρόπο για να καλύψει το κενό του, αν χρειαστεί.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον δεύτερο τελικό της Basket League, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (08/06, 21:15), με σκοπό να «σπάσει» για ακόμα μία φορά την έδρα του αντιπάλου του, κάνοντας το 2-0 στη σειρά και να φτάσει μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» συνεχίζεται, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει έναν δυνατό «πονοκέφαλο» σχετικά με τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα τις τελευταίες δύο μέρες και έχει απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας κάτι που καθιστά τη συμμετοχή του στο αυριανό ματς αρκετά δύσκολη. Όπως αναφέρει η τελευταία ενημέρωση του Ολυμπιακού, η κατάσταση του θα εκτιμηθεί ξανά αύριο και η απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Το «όχι» του Κρέσπο σε μεγάλη πρόταση από το Μεξικό, η «λευκή επιταγή» της Αλ Ντουχαΐλ και η συνεργασία με τον Κορδόν!

Σε περίπτωση πάντως που ο Σλούκας δεν καταφέρει να δώσει το παρών στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός θα χάσει σίγουρα έναν πολύ σημαντικό παίκτη της λειτουργίας του, ωστόσο οι Πειραιώτες γνωρίζουν τον τρόπο να καλύψουν το κενό του, αν αυτό χρειαστεί, καθώς κάτι τέτοιο έχει συμβεί αρκετές φορές τη φετινή σεζόν και πάντα με επιτυχία.

Το 10/10

Συνολικά σε Euroleague και πρωτάθλημα ο Σλούκας έχει μείνει εκτός τη φετινή σεζόν σε 10 παιχνίδια. Από 5 σε κάθε διοργάνωση έχει «χάσει» φέτος ο διεθνής γκαρντ με τον Ολυμπιακό ωστόσο να μετράει 10 νίκες σε αυτά τα παιχνίδια.

Euroleague

Πρώτη απουσία για τον Σλούκα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ήταν στο ματς της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία. Ο παίκτης του Ολυμπιακού ταλαιπωρούταν και τότε από στομαχικές διαταραχές και είχε μείνει εκτός, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με 85-83 σε φινάλε-θρίλερ. Ακολούθησε ο τραυματισμός στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ την 21η αγωνιστική και έμεινε έξω για τα επόμενα τρία παιχνίδια, τα οποία παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολία πήγαν κι αυτά στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν κατά σειρά με 93-73 τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, 76-70 την Εφές εντός έδρας και 93-60 την Άλμπα Βερολίνου εκτός. Τελευταίο παιχνίδι στο οποίο δεν αγωνίστηκε ήταν αυτό με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με με 74-72 χάρη στο σουτ του Βεζένκοφ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Basket League

Στο ελληνικό πρωτάθλημα και πάλι σε πέντε περιπτώσεις ο Κώστας Σλούκας έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης και πάλι ο Ολυμπιακός μέτρησε ισάριθμες νίκες. Στους αγώνες με Προμηθέα Πάτρας εκτός, με Άρη εντός, Ιωνικό εντός, Προμηθέα Πάτρας εντός και τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ. Αναλυτικά:

Προμηθέας Πάτρας – Ολυμπιακός 72-100
Ολυμπιακός – Άρης 89-75
Ολυμπιακός – Ιωνικός 100-68
Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 89-77
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 83-65

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ