Το «όχι» του Κρέσπο σε μεγάλη πρόταση από το Μεξικό, η «λευκή επιταγή» της Αλ Ντουχαΐλ και η συνεργασία με τον Κορδόν!

Το «όχι» του Κρέσπο σε μεγάλη πρόταση από το Μεξικό, η «λευκή επιταγή» της Αλ Ντουχαΐλ και η συνεργασία με τον Κορδόν!

Ο Ερνάν Κρέσπο είναι περιζήτητος, έχει προτάσεις εκατομμυρίων στα χέρια του μετά τις επιτυχίες και στο Κατάρ, αλλά θέλει Ευρώπη και έχει το βλέμμα του στον Ολυμπιακό.

Ο Ερνάν Κρέσπο ολοκλήρωσε τη χρονιά κατακτώντας και τους τρεις τίτλους που διεκδίκησε με την Αλ Ντουχαΐλ. Για την ακρίβεια, οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του Super Cup του Κατάρ. Συνεχίζοντας ένα απίθανο σερί κατάκτησης τροπαίων στην καριέρα του. Ενα σερί που ξεκίνησε από την άσημη Ντεφένσε Υ Χουστίθια, με την οποία σόκαρε τη Λατινική Αμερική, κατακτώντας το Κόπα Σουνταμερικάνα και συνεχίζεται έως τώρα.

Ήδη το όνομα του Κρέσπο έχει αρχίσει να παίζει σε σημαντικά σενάρια, με πολλά μηδενικά. Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος αποτελεί έναν από εκείνους που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού, έχει ήδη μεγάλες προσφορές στα χέρια του. Μάλιστα, μία εξ αυτών έχει άμεση σχέση με την… ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης: «Για τρία χρόνια στην Αλ Ναρσ ο Μπακαμπού – Με 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο» (pic)

Συγκεκριμένα, μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Κρέσπο απέρριψε μεγάλη επίσημη πρόταση από την Αμέρικα του Μεξικό, ομάδα που προσπάθησε να προσλάβει και τον Ματίας Αλμέιδα της Ένωσης. Η πρόταση περιλάμβανε πολλά μηδενικά και κλειστό 3ετές συμβόλαιο. Ο 47χρονος προπονητής, μάλιστα, ενημέρωσε τους Μεξικανούς ότι επιθυμεί να αναλάβει ομάδα στην Ευρώπη και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται, όπως αναφέρει και σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «AS».

Δημοσιεύματα από το Κατάρ επιβεβαιώνουν την είδηση για το «όχι» στην Αμέρικα, αλλά παράλληλα αποκαλύπτουν και τη στάση του σε ό,τι έχει να κάνει με την τωρινή ομάδα του. Όπως προκύπτει, λοιπόν, ο Κρέσπο έχει «παγώσει» και την απάντηση στην Αλ Ντουχαΐλ, η οποία του προσφέρει πολϋετές συμβόλαιο, για να τον κρατήσει στον πάγκο της. Οι Καταριανοί του προσφέρουν… λευκό, με όσα λεφτά και όποιους όρους θέλει, αλλά ο Αργεντινος έχει όνειρο να εργαστεί στην Ευρώπη και για αυτόν τον λόγο περιμένει. Και δεν είναι μυστικό ότι περιμένει (και) τον Ολυμπιακό. Χωρίς, πάντως, να προκύπτει μέχρι στιγμής κίνηση των Πειραιωτών προς την πλευρά του.

Κλείνοντας, πάντως, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Κρέσπο γνωρίζεται καλά με τον Αντόνιο Κορδόν. Και έχουν συνεργαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2017 ο Αργεντινός ανέλαβε πόστο στην Πάρμα, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού προσελήφθη από το «Hope Football Group» ως επικεφαλής τεχνικός διευθυντής (2017-20) των τεσσάρων ομάδων ιδιοκτησίας του (Πάρμα, Γρανάδα, Τοντέλα, Τσονγκίνγκ Λιφάν).

Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι ο Κρέσπο έχει θέσει ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην προπονητική, όπου έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακά πράγματα έως τώρα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, ο μάνατζερ του Κρέσπο έχει διαμηνύσει ότι ο πελάτης του θέλει Πειραιά, το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Με τον Κορδόν να έχει θέσει άλλες περιπτώσεις ως προτεραιότητα (Ιραόλα, Μπορδαλάς, Κρόιφ, Καγιέχα, Γαρίδο κλπ). Μένει να φανεί εάν αυτό μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ