Σφαιρόπουλος: «Παρά τις ελλείψεις παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές»

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις ελλείψεις παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές»

Ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν στο παρκέ οι παίκτες του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ήταν πλήρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ (96-77), τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν εξίσου καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ενώ ευχήθηκε όλοι οι τραυματίες να είναι σύντομα κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θέλαμε να κάνουμε ένα restart. Μετά τα πλέι-οφ της Euroleague είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να φρεσκαριστεί η ομάδα. Παρά τις ελλείψεις παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές. Είχαμε δύο κενά διαστήματα που έφεραν και δύο σερί από τον ΠΑΟΚ, αλλά σε όλο το παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε καλό ρυθμό και παίξαμε καλή άμυνα που μετρούσε εφτά σερί νίκες»

Όσον αφορά τους τραυματίες: «Οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας, ο Μπόγρης παίζει, ο Παπανικολάου δεν είναι στο 100%. Πιστεύω πως ο καιρός είναι σύμμαχος των τραυματιών, ελπίζουμε να τους έχουμε σύντομα όλους κοντά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ