Ολυμπιακός: Κεκλεισμένων των θυρών αν υπάρξει Game 5

Ολυμπιακός: Κεκλεισμένων των θυρών αν υπάρξει Game 5

Τιμωρία μίας αγωνιστικής για τον Ολυμπιακό, έφεραν τα όσα συνέβησαν πριν από την έναρξη του πρώτου τελικού της Basket League.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τον Ολυμπιακό, την οποία θα εκτίσει στο Game 5 των τελικών με τον Παναθηναϊκό, εφόσον φυσικά υπάρξει αυτό.

Η ποινή αφορά τα όσα έγιναν πριν από την έναρξη του πρώτου τελικού ανάμεσα στους δύο «αιώνιους». Δεν θα επηρεαστεί το τρίτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, καθώς για την εφαρμογή της ποινής απαιτείται να περάσουν πέντε ημέρες και γι’ αυτό οι «ερυθρόλευκοι» δεν προλαβαίνουν εκτίσουν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, την προσεχή Κυριακή.

Διαβάστε επίσης: Τζιοβάνι: 64 δευτερόλεπτα βραζιλιάνικης μαγείας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποινής:

1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ