Έκπληξη από την Ισπανία: «Παναθηναϊκός για Ντόρσεϊ»

Έκπληξη από την Ισπανία: «Παναθηναϊκός για Ντόρσεϊ»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι στον... αέρα στη Φενέρ και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του ομογενή γκαρντ, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ευρώπη πριν από λίγους μήνες και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια. Ο ομογενής γκαρντ πήγε στην τούρκικη ομάδα λόγω και του Έλληνα τεχνικού, όμως δεν έχει καταφέρει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης με εξαίρεση 1-2 παιχνίδια.

Οι χαμηλές «πτήσεις» του στην Πόλη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Φενέρ είναι κοντά στον αποκλεισμό στα ημιτελικά του τούρκικου πρωταθλήματος από την Εφές, έχει φέρει στην επιφάνεια διάφορα δημοσιεύματα και φήμες σχετικά με το μέλλον του.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Ντόρσεϊ δεν αποκλείεται να λύσει τη συνεργασία του στο τέλος της σεζόν, αφού παρότι υπέγραψε συμβόλαιο 700.000 μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια με 1,5 εκατ. ευρώ, δεν έχει πείσει τη διοίκηση με τις εμφανίσεις του.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη Φενέρ σχετικά με τον ομογενή γκαρντ, ωστόσο από την Ισπανία βγήκε ένα δημοσίευμα-βόμβα σχετικά με τον Ντόρσεϊ που αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, όμως σύμφωνα με το «piratasdelbasket», οι πράσινοι θα ασχοληθούν με τον Ντόρσεϊ, αν ο ομογενής γκαρντ μείνει ελεύθερος από τη Φενέρ στο φινάλε της σεζόν.

Φυσικά, το τριφύλλι δεν θα είναι η μοναδική ομάδα, αφού ο Ντόρσεϊ έχει ιδιαίτερη… πέραση στη Euroleague, με την Παρτιζάν και τη Βίρτους Μπολόνια να είναι δύο ομάδες που είχαν ασχοληθεί σοβαρά με τον διεθνή με την Εθνική Ελλάδος, πριν εκείνος υπογράψει στην τούρκικη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ