Αγωνία για Βεζένκοφ – Τι είπε ο Μπαρτζώκας για τον Βούλγαρο

Αγωνία για Βεζένκοφ – Τι είπε ο Μπαρτζώκας για τον Βούλγαρο

Ο Σάσα Βεζένκοφ χτύπησε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν μπήκε ξανά στην αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όμως αυτό που κοιτάει πλέον είναι η κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση, χωρίς να πατήσει ξανά παρκέ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ του γηπέδου και πήγε αμέσως στα αποδυτήρια για να εξεταστεί από τους γιατρούς των Ερυθρόλευκων, ώστε να έχουν μία πρώτη διάγνωση για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έκριναν πως ο 27χρονος παίκτης πρέπει να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο δεξί του γόνατο και έτσι προσκομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών του Αμαρουσίου όπου θα κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να υπάρχει μια ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην κατάσταση του παίκτη του τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Βεζένκοφ έχει πάει ήδη να κάνει μαγνητική. Δεν ξέρω τι έχει, θα φανεί».

Παράλληλα ο κόουτς των Ερυθρόλευκων επισήμανε: «Δυστυχώς χάσαμε τον Βεζένκοφ και τον Γουόκαπ μέσα στο παιχνίδι. Ήταν και ο Σλούκας εκτός, οπότε αναγκαστήκαμε να παίξουμε με κλειστό ροτέισον και χωρίς δημιουργικό γκαρντ. Είχαμε την ευκαιρία μας να κερδίσουμε αλλά κάναμε λάθη και δώσαμε στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να νικήσει. Επιμένω, το παιχνίδι το ελέγχαμε, αλλά κάναμε λάθος επιλογές στο τέλος και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ