Σερέλης: «Αυτά ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη»

Σερέλης: «Αυτά ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη»

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στη θέληση και το τρομερό πάθος των παικτών του Παναθηναϊκού, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, που οδήγησαν την ομάδα του στη νίκη.

H θέληση και το τρομερό πάθος που έδειξαν οι παίκτες του έφεραν τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Χρήστο Σερέλη.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Μπορδαλάς» (pic)

Όσα είπε ο Σερέλης:

Για το ματς: «Αρχικά, περαστικά στον Βεζένκοφ, ελπίζω να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη σήμερα ήταν η τρομερή θέληση και το πάθος που δείξαμε. Έχουμε χάσει τρία παιχνίδια από τον Ολυμπιακό από όταν ανέλαβα εγώ, όλα στις λεπτομέρειες.

Μετά τις απώλειες του Ολυμπιακού αγχωθήκαμε και δεν παίρναμε τις επιλογές που έπρεπε στην επίθεση. Είχαμε πίστη, τρομερή διάθεση και πάθος, παίξαμε καλές άμυνες και για πρώτη φορά φέτος βάλαμε ένα μεγάλο σουτ και πήραμε το ματς».

Για το τελευταίο τρίποντο: «Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε πάνω στον Πίτερς, έχουμε παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα για να παίξουν στο ένας εναντίον ενός».

Για το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στα ντέρμπι που έλαβε τέλος: «Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα, όσο και να λέμε ότι οι παίκτες μας δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέραν του ματς, υπάρχει βάρος στο μυαλό τους. Αυτό μας έκανε διστακτικούς στην επίθεση. Μετά από έναν ψρόνο βάλαμε επιτέλους το μεγάλο σουτ και νικήσαμε».

Για τον τρίτο τελικό: «Δεν έχω να πω τίποτα προς το παρόν, από αύριο θα κοιτάξουμε το τρίτο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ