Επίθεση Παναθηναϊκού σε Μπαρτζώκα

Επίθεση Παναθηναϊκού σε Μπαρτζώκα

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός επιμένει να επιτίθεται στον Γιώργο Μπαρτζώκα κάνοντας λόγο για υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του προπονητή του Ολυμπιακού.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση όπου για ακόμα μία φορά καταφέρεται εναντίον του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, καλώντας τους αρμόδιους να «ασχοληθούν με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του» όπως αναφέρει,  ενώ παράλληλα καταδίκασε τα όσα συνέβησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού από τους οπαδούς του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Διαβάστε επίσης: Οι ημερομηνίες της προετοιμασίας, τα 4 φιλικά και οι 4+2 «μικροί» που προωθεί ο Κορδόν

«H KAE Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου.

Θα περιμέναμε να είχε πράξει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών κατά των αθλητών και προπονητών μας.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ