Σερέλης: «Με 20 λάθη εκτός έδρας είναι αδύνατο να κερδίσεις»

Σερέλης: «Με 20 λάθη εκτός έδρας είναι αδύνατο να κερδίσεις»

Στα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Tα πολλά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν αυτά που κόστισαν σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας προπονητής δεν έχασε την πίστη του ενόψει του Game 4 της σειράς τονίζοντας πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για το 2-2.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη με Κούντε: Γερό… μπάσιμο από την Αγγλία (vid)

Όσα είπε ο Σερέλης:

Για το ματς: «Δεν ήμασταν καλοί, φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε 20 λάθη εκτός έδρας, αδύνατον να κερδίσεις έτσι».

Για το επόμενο ματς: «Την Πέμπτη πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Σήμερα ξεκίνησαν όλα από την επίθεσή μας, βγήκαμε εκτός ρυθμού και στην άμυνά μας. Δεχτήκαμε πόντους με τρόπους που δεν θέλαμε. Ήταν ένα κακό βράδυ για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα την Πέμπτη για να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ».

Για εύκολους πόντους που χάθηκαν: «Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα χάσεις και κάποια λέι απ. Δεν λειτουργούσαμε καλά επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καθαρές αποφάσεις και μας στοίχησε στην άμυνα. Δεν δεχτήκαμε πολλούς πόντους, αλλά δεχτήκαμε πόντους με τρόπο που δεν θέλαμε να δεχτούμε».

Για το αν είναι do or die για τον Παναθηναϊκό ο τέταρτος τελικός: «Αν σκεφτούμε πώς ήταν η γενική ατμόσφαιρα πριν ξεκινήσει η σειρά δεν είναι. Έχουμε ένα παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε το 2-2. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, ήταν κοντά μας. Η χρονιά ήταν κακή αλλά έχουμε δείξει ότι θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για τον τίτλο. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει και θα επιστρέψουμε εδώ για το πέμπτο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ