Μεγάλη έκπληξη με Κούντε: Γερό… μπάσιμο από την Αγγλία (vid)

Μεγάλη έκπληξη με Κούντε: Γερό… μπάσιμο από την Αγγλία (vid)

Ο Πιέρ Κούντε επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ωστόσο η παραμονή του Καμερουνέζου μέσου στο Μεγάλο Λιμάνι μόνο βέβαιη δεν είναι...

Έπειτα από πέντε μήνες παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Μπόχουμ, ο Πιερ Κούντε επιστρέφει στον Ολυμπιακό μιας και ο δανεισμός του στους Γερμανούς ολοκληρώθηκε.

Έχοντας καταγράψει 13 συμμετοχές με απολογισμό ένα τέρμα, ο Καμερουνέζος μέσος παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής, ωστόσο το μέλλον του στον Πειραιά παραμένει πιο αβέβαιο από ποτέ.

Ήδη οι πρώτες «σειρήνες» για την περίπτωση του έχουν αρχίσει να ηχούν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως 0 27χρονος άσος βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Λιντς.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου: Κλείνει σε ομάδα της Euroleague (pic)

Οι Άγγλοι οι οποίοι φέτος δεν κατάφεραν να προλάβουν το τρένο της παραμονής στη Premier Leauge, κοιτούν την αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής, μιας και ένα από τα πιο σημαντικά «γρανάζια» τους, ο Μάρκ Ρόκα βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδο.

Ο 26χρονος Ισπανός μέσος ο οποίος «έτρεξε» μια γεμάτη χρονιά με τα καναρίνια (32 συμμετοχές στη Premier League), βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπέτις.

Αυτό δημιουργεί αυτόματα την ανάγκη στους ιθύνοντες της Λιντς να κοιτάξουν για τον αντικαταστάτη του με ένα από τα υποψήφια ονόματα να είναι και αυτό του Πιέρ Κουντέ.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως με τα τωρινά δεδομένα το Νο1 φαβορί για τον πάγκο της Αγγλικής ομάδας είναι ο Κάρλος Κορμπεράν.

Ο ίδιος ήταν μέλος στο τεχνικό τιμ του Μπιέλσα που ανέβασε την Λιντς στην Premier League έπειτα από 16 χρόνια ενώ φέτος έπειτα την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ανέλαβε την Γουέστ Μπρομ, την έβγαλε από την ζώνη του υποβιβασμού και κυνήγησε την συμμετοχή στα play-off ανόδου, ενώ με τον 40χρονο τεχνικό ο Κούντε είχε βρει ρόλο στους ερυθρόλευκους.

Kατά την παρουσία του στον Ολυμπιακό ο Κούντε αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια με τα ερυθρόλευκα και είχε μία ασίστ. Δεν κατάφερε όμως ποτέ να καθιερωθεί και μένει να δούμε τώρα αν θα αλλάξει πολιτείες μετακομίζοντας στο Νησί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ