Σε αναμμένα… κάρβουνα με Παπανικολάου – Αυτό είναι το plan b του Μπαρτζώκα

Σε αναμμένα… κάρβουνα με Παπανικολάου – Αυτό είναι το plan b του Μπαρτζώκα

Με την συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου στο Game 4 να κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να βρει τις λύσεις, προκειμένου να καλύψει το κενό του αρχηγού των ερυθρόλευκων..

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:15) για το Game 4 της σειράς των τελικών με το σκορ στο 2-1 και με τους ερυθρόλευκους να έχουν την ευκαιρία με διπλό να κατακτήσουν το δεύτερο σερί νταμπλ.

Μετά το πάρτι της Κυριακής στο ΣΕΦ και τη νίκη με 75-52, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ σοβαρό «πονοκέφαλο», καθώς περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Κώστας Παπανικολάου.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τα τηλεοπτικά της Super League: Κλείνει deal ο Παναθηναϊκός – Τι συμβαίνει με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ…

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα από το Game 3 και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 4 στο ΟΑΚΑ.

Με τις πιθανότητες για συμμετοχή του Παπανικολάου να έχουν «ψαλιδιστεί» αρκετά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να βρει τις λύσεις, προκειμένου να καλύψει το κενό του.

Αυτοί οι οποίοι είναι το πιο πιθανόν να κληθούν να μπουν στα παπούτσια του… «Παπ» είναι οι ΜακΚίσικ-Λαρεντζάκη, αλλά και ο Πίτερς ο οποίος με το καλό του σουτ μπορεί να επιτρέψει στους Πειραιώτες να ανοίξουν λίγο περισσότερο την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ