Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια και το… πέσιμο στον Λαρεντζάκη (vid)

Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια και το… πέσιμο στον Λαρεντζάκη (vid)

Δείτε τις πρώτες στιγμές από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Ο 4ος τελικός της Basket League στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, περίπου 3 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και με το σκορ στο 35-63 υπέρ του Ολυμπιακού.

Έτσι οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 14η φορά στην ιστορία τους, καθώς και του εγχώριου τρεμπλ.

Διαβάστε επίσης: Όλοι μιλούν για τον Κάιπερς: Η χρονιά… εκτόξευσης, η Αταλάντα και τα 10.000.000 ευρώ (vids)

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια μετά την οριστική διακοπή του αγώνα, τους πανηγυρισμούς, και το… φατούρο στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

«Κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός. Σπουδαία ομάδα, σπουδαίοι συμπαίκτες, σπουδαία ατμόσφαιρα και χημεία. Παίκτες που κάνουν θυσίες. Όλοι έχουν εγωισμό. Αλλά όλοι μαζί σκεφτήκαμε την ομάδα για αυτό πετύχαμε τόσα πράγματα φέτος.

Ήταν ιστορικό αυτό που πετύχαμε. Αυτή η νίκη επί του Παναθηναϊκού είναι μία ακόμα απόδειξη ότι αξίζετε πολλά. Έχετε την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου», ανέφερε ο κόουτς των Πειραιωτών στα αποδυτήρια.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ