Όλοι μιλούν για τον Κάιπερς: Η χρονιά… εκτόξευσης, η Αταλάντα και τα 10.000.000 ευρώ (vids)

Όλοι μιλούν για τον Κάιπερς: Η χρονιά… εκτόξευσης, η Αταλάντα και τα 10.000.000 ευρώ (vids)

Ο Ούγκο Κάιπερς έχει «τρελάνει» όλο το Βέλγιο, πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν με τη Γάνδη και πλέον η αξία του έχει εκτοξευτεί...

O Ούγκο Κάιπερς είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στο πρωτάθλημα του Βελγίου και έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του μέσα σε ένα διάστημα δύο ετών. Ο Βέλγος στράικερ μετά την Κορτράικ πήρε μεταγραφή στη Γάνδη και τη σεζόν που πέρασε έκανε… όργια σκοράροντας κατά ριπάς.

Ο 26χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έπαιξε σε 33 παιχνίδια με τη φανέλα των «μπλε» στην κανονική διάρκεια της χρονιάς και σκόραρε 20 φορές, όντας ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό: Οι Βεζένκοφ, Σλούκας που «καίνε», η επιθυμία του Κάνααν και ο Μιλουτίνοφ

Ο Κάιπερς όπως είναι λογικό έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του από το εξωτερικό και φέρεται να απασχολεί ήδη ομάδες τόσο από τη Serie A, αλλά και από τη Γερμανία και την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός των Πειραιωτών απασχολεί πολύ την Τζένοα και την Αταλάντα, οι οποίες βρίσκονται σε επαφές με την βελγική ομάδα, που κοστολογεί τον 26χρονο φορ στα 10.000.000 ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον του Κάιπερς φαίνεται πως δύσκολα θα παραμείνει συνδεδεμένο με τη Γάνδη, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Η Γάνδη δύσκολα να καταφέρει να τον κρατήσει, με την Αταλάντα να φέρεται διατεθειμένη να δώσει πολλά χρήματα για να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ