Περιστέρι: Οι Ιταλοί στέλνουν τον Μπίλαν στη Βενέτσια

Περιστέρι: Οι Ιταλοί στέλνουν τον Μπίλαν στη Βενέτσια

Ο Μίρο Μπίλαν, ένας από τους καλούς σέντερ της Basket League που αγωνίζεται στο Περιστέρι, βρίσκεται μια ανάσα από την μετακόμισή του στη Βενέτσια, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Στο Περιστέρι έχουν ξεκινήσει δυναμικά τις μεταγραφές. Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ από τον Άρη, ήταν το πρώτο μόνο βήμα για τους Πρίγκηπες της Δυτικής Όχθης, με τον Κένι Γουίλιαμς της ΑΕΚ να ακολουθεί.

Ωστόσο κάθε ομάδα που… τρυπάει το ταβάνι της προσελκύει την προσοχή ομάδων του εξωτερικού που είναι πολύ πιθανό να δελεάσουν τους παίκτες που ξεχώρισαν μέσα στη σεζόν. Ένας από αυτούς είναι και ο σέντερ της ομάδας του Περιστερίου, Μίρο Μπίλαν.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού: Το πλάνο για να «δέσουν» στο λιμάνι Βεζένκοφ και Σλούκας

Ο 33χρονος Κροάτης σέντερ είχε μια πολύ καλή σεζόν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη στο Περιστέρι αγωνιζόμενος σε 22 ματς της regular season της Basket League με μέσους όρους (12.9 πόντους, 8.0 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ), ενώ στα playoffs σε 10 ματς είχε 11.9 πόντους, 9.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ, την ώρα που στη διοργάνωση του Basketball Champions League ήταν εξίσου καταλυτικός για τους Περιστεριώτες με 11.4 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ.

Τον Μπίλαν λοιπόν σύμφωνα με το ιταλικό σάιτ La Prealpina, τον έχει προσεγγίσει η Βενέτσια, με την οποία ο διεθνής σέντερ τα έχει βρει σε όλα και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην Ιταλία τις επόμενες ημέρες για να κλείσει το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ