Αποκαλύψεις για τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού: Το πλάνο για να «δέσουν» στο λιμάνι Βεζένκοφ και Σλούκας

Αποκαλύψεις για τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού: Το πλάνο για να «δέσουν» στο λιμάνι Βεζένκοφ και Σλούκας

Δυο είναι τα πρόσωπα που απασχολούν την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό. Και ολοκληρώθηκε με ονειρικό τρόπο. Με πρωτάθλημα μέσα στο… βομβαρδισμένο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πραγματοποίησε τρομακτικές εμφανίσεις, κατακτώντας το νταμπλ για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν σε όλα τα παρκέ και έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν την επόμενη μέρα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν θέσει επί τάπητος τον σχεδιασμό, προκειμένου και τη νέα σεζόν να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μαυροπάνος: «Αν δουλέψουμε όπως πρέπει αμυντικά, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε Ζιρού-Εμπαπέ»

Δύο από τα ζητήματα που… καίνε τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι οι Σάσα Βεζένκοφ και Κώστας Σλούκας. Και όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρέανι, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τα πάντα για να τους διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Τριετές συμβόλαιο με 1.8 εκατομμύρια ευρώ είναι στο τραπέζι για τον Κώστα Σλούκα, που φέρεται να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση. Διετή επέκταση με δύο εκατομμύρια τον χρόνο περιμένει τον Βούλγαρο φόργουορντ, αν δεν πάρει τον δρόμο για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Φυσικά, είναι γνωστό πως ο Σάσα Βεζένκοφ παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους ανθρώπους των Κινγκς. Η ομάδα του NBA διατηρεί τα δικαιώματά του από τον Ιούνιο του 2022 και είναι η μοναδική που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Μάλιστα, δεν είναι και λίγες οι φορές που άνθρωπος του Σακραμέντο πήρε τον δρόμο για την Ελλάδα και τον Πειραιά προκειμένου να δει από κοντά τα… όργια του Σάσα. Ακόμα και ο Μάικ Μπράουν βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ, για να πάρει μια γεύση από το αστέρι του Ολυμπιακού.

Το Σακραμέντο σκοπεύει να διαθέσει ένα μέρος της mid-level exception (που είναι στα 12 εκατ. ευρώ) ή την διετή exception για την προσφορά στον άσο του Ολυμπιακού. Εκτιμάται ότι η πρότασή του θα είναι σίγουρα πάνω από τα 4 εκατ. και μπορεί να φτάσει και στα 9-10 εκατ. δολάρια ετησίως. Από εκεί και πέρα, το nba-out βρίσκεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Βεζένκοφ έχει ανανεώσει μέχρι το 2025, οπότε αν δεν φύγει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι 100% παίκτης των ερυθρόλευκων.

Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθούν οι δυο «καυτές» υποθέσεις, με τον Ολυμπιακό να κάνει… all in.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ