Μπαρτζώκας: «Το πώς θα δομηθεί ο Ολυμπιακός εξαρτάται από τον Βεζένκοφ» (vid)

Μπαρτζώκας: «Το πώς θα δομηθεί ο Ολυμπιακός εξαρτάται από τον Βεζένκοφ» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού, τον Σλούκα αλλά και την επόμενη μέρα των Πειραιωτών η οποία εξαρτάται από το μέλλον του Βεζένκοφ.

Στον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ, ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον Σάσα Βεζένκοφ και πόσο επηρεάζει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού η ενδεχόμενη αποχώρησή του, ενώ έκανε αναφορά και στην περίπτωση του Κώστα Σλούκα.

Διαβάστε επίσης: Γαλλία – Ελλάδα 1-0: Εθνικάρα στο Παρίσι, την λύγισε…. ο Μαυροπάνος

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ:

«Την πρώτη χρονιά που ήρθα μετά τα Χριστούγεννα, η Ευρωλίγκα διεκόπη λόγω του κορονοϊού. Δεν ολοκληρώθηκε κάτι. Το ίδιο και στη δεύτερη χρονιά, που ήταν με ιδιαίτερες συνθήκες. Θα έλεγα πώς ήταν μία προεργασία γιατί ήδη προσθέταμε παίκτες, στο ρόστερ μας. Αρχίσαμε να φτιάχνουμε το βασικό μας κορμό, για να έχουμε τα επόμενα χρόνια μία win mentality. Ο πρώτος χρόνος δεν είχε στεναχώριες. Κάθε χρονιά, έχει τα δικά της. Θυμάμαι τις καλές και τις κακές στιγμές από όλες τις σεζόν και όχι μόνο αυτές που καταλήγουν σε τίτλους»

Για τον τελικό της Euroleague που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ: «Στον αθλητισμό σε αυτό το επίπεδο δεν χρειάζεται ένα επιτυχημένο ή ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα για να σου δώσει κίνητρο για την επόμενη. Ισχύει για όλους στον οργανισμό. Θα κατέβουμε με την ίδια δίψα κάθε χρονιά, είτε έχαναν το σουτ ο Μίτσιτς και ο Γιουλ, είτε το έβαζαν. Η χρονιάς μας ήταν πολύ επιτυχημένη στην Ευρωλίγκα. Κάναμε συγκλονιστικές εμφανίσεις. Στον αθλητισμό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα».

Για το ότι αποδέχονται τις ικανότητές του ως προπονητή ακόμα και οι αντίπαλοι: «Ξέρω τη δουλειά που κάνω και σε ποια χώρα την κάνω. Ξέρω επίσης ποια ομάδα εκπροσωπώ και τι συναισθήματα αυτή προκαλεί. Δημιουργείται φθόνος, χαρά ένταση και είμαι προετοιμασμένος για ό,τι κι αν συμβεί. Νιώθω, μπορώ να πω, μία δικαίωση, γιατί προέρχομαι από την οικογένεια του Ολυμπιακού. Γνωρίζω ότι η σχέση των φιλάθλων του Ολυμπιακού με τον εκάστοτε προπονητή δεν είναι εύκολη, επειδή οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι και προπονητές στην κερκίδα, όπως γίνεται και σε όλα τα αθλήματα εδώ στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός αποκτά όλο και περισσότερο μπασκετικό κόσμο, χρόνο με το χρόνο. Πρέπει να είσαι όμως προετοιμασμένος για όλες τις εκδοχές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ