ΑΕΚ : Ψάχνει παίκτη, όχι «βόμβα»

ΑΕΚ : Ψάχνει παίκτη, όχι «βόμβα»

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο BCL. ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά με προσοχή

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Basketball Champions League η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να… προσγειωθεί άμεσα στην πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά και η προσπάθεια στα πλέι οφ προμηνύεται πολύ δύσκολη. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις μεγάλες φιλοδοξίες, που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν για διάκριση και σε αυτή τη διοργάνωση, έχουν οδηγήσει τον Ντράγκαν Σάκοτα στην απόφαση να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια τα οποία έχει ώστε να πραγματοποιήσει μία ακόμα – την τελευταία για φέτος – μεταγραφή.

Αποτελεί κοινό μυστικό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο προπονητής της ΑΕΚ θα ήθελε έναν ακόμα γκαρντ για να τον προσθέσει στο ρόστερ στη θέση του Άτιτς, που επί της ουσίας δεν υπολογίζεται. Έναν παίκτη που θα αγωνίζεται κυρίως στη θέση του πλέι μέικερ, αλλά θα μπορεί να προσφέρει και σε ρόλο σούτινγκ γκαρντ. Σε αντίθεση, πάντως, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όσα διακινούνται περί μεταγραφής-«βόμβας», εκείνο που στη πραγματικότητα θέλει ο Σάκοτα είναι ένας παίκτης, ο οποίος δεν θα έχει μεγάλες απαιτήσεις σε χρόνο συμμετοχής και προσπάθειες.

Θέλει ένα γκαρντ, ψηλό κατά προτίμηση για να μπορεί να τον βοηθά και στις αλλαγές στην άμυνα, ο οποίος θα μπορεί να φανεί χρήσιμος χωρίς να παίζει πολύ και χωρίς να χρειαστεί να καταστραφεί η χημεία της ομάδας. Κίνδυνος που έτσι κι αλλιώς υπάρχει όταν κάνεις μεταγραφή τον Μάιο.

Έχει κάποιες περιπτώσεις υπόψη του και τις μελετά, γνωρίζοντας πώς ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Τα πλέι οφ θα αρχίσουν την άλλη Τετάρτη 16 Μαΐου και τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η προθεσμία για την πραγματοποίηση μεταγραφών. Εννοείται, ασφαλώς, ότι όσο πιθανό να κάνει μεταγραφή η ΑΕΚ, άλλο τόσο πιθανό είναι να… μην κάνει, εφόσον τελικά δεν βρει ο Σάκοτα αυτό που ζητά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ